Skip to content

Om healing og proceshealing

Baggrunden for proceshealing

Tove Lucka er uddannet healer i 1992 og har siden brugt healing i mit arbejde som terapeut, clairvoyant og healer, både med healingen alene, og som et supplement i mine terapisessioner.

Udover at bruge healingen i min hverdag, har jeg igennem mere end 20 år kanaliseret adskillige meget effektive healingsteknikker, teknikker der i dag undervises i på flere healerskoler i Danmark og ikke mindst bruges af mange healere i deres daglige arbejde med at hjælpe deres klienter.

Af de mange healingsteknikker, jeg har kanaliseret, kan fx nævnes:

Jeg har gennem de seneste par år opdateret og forfinet nogle af disse teknikker, nu er det tiden til, at jeg selv videregiver og underviser i den opdaterede og uddybede udgave af teknikkerne, ikke mindst i de nye healende værktøjer, der er kommet til i mit arbejde med at kanalisere og forfine healingsteknikker – oveni ”basis” healingsteknikker i det hele taget.

Proces healer uddannelse

"Healingen er et fantastisk redskab til at videreformidle og målrette den allestedsnærværende healende energi til mennesket, således at personen modtager universel healende energi til sit energisystem, der dermed får hjælp til at heles og hjælp til at skabe balance i de områder, med ubalance i energilegemerne/-systemet."

fjer

Hvad er healing?

Healing er videreformidling af energi. En energi der er skabt, skabes, med en koncentration fra healeren. Healende energi er til stede over alt, du kan selv bare bede om at få del i den, så den på den måde bliver mere målrettet.

Healing er et fantastisk redskab

Med mere end 26 års erfaring med rådgivning og behandling ved jeg, at intet kan stå alene, når vi skal hjælpe mennesker optimalt. Altså at fx healing i sig selv ikke kan stå alene, hvis vi skal have det allerbedste og varige resultat for klienten. Der skal hjælpes og arbejdes på og fra flere fronter.

Derfor har Proceshealer uddannelsen hele sin base i healingen med flere forskellige teknikker, der kan bruges alt efter klientens problematik. Derudover undervises i flere andre teknikker, behandlingsformer og tilgange til at hjælpe mennesker, både fysisk og psykisk. Som færdiguddannet Proceshealer har du en bred vifte af redskaber til at hjælpe klienten med at ændre de mønstre, der har skabt ubalancen, og dermed hjælpe klienten til at få det bedste og mest optimale ud af healingen og dermed hurtigere kunne få skabt balance med et bedre liv med større livskvalitet til følge.”

Andre teknikker, behandlingsformer og tilgange, udover healingen, der vil blive undervist i af gæstelærere, kan nævnes:

Kropsviden, kropsterapi, kognitiv terapi, metasundhed mm., som alle vil blive forbundet med din healing, og som derfor kan bruges helt naturligt i dit arbejde med klienterne.

Sådan kan en trænet healer fokusere energi

En trænet healer, trænet i at kontakte den åndelige verden, trænet i at sætte sig selv til side og være en åben og ren kanal for en fokusering af energien, kan skabe en energiform der minder om en laserstråle – større og mindre – af den allestedsnærværende energi, således at energien kan målrettes specifikke områder i klientens energilegemer og dermed optimere tilførslen af energi til det fysiske legeme såvel som til følelses- og tankelegemet hos klienten.

Energien vil igangsætte en proces, hvor energien, der er tilført området, vil blive enhver fysisk som ikke-fysisk celle og med den bevægelse, der derved sættes i gang belive hele området. Gennem denne proces sættes en bevægelse i gang i hele energisystemet, da energien nu kan flyde frit gennem hele systemet, uden nogen ”propper” eller ”døde” områder. Og dermed tilføres ny energi til systemet/sættes ny energi i gang i hele energisystemet og dermed også i den fysiske krop. Og en heling af klienten er dermed i gang.

Hvis klienten fortsætter i sine gamle mønstre, fysisk og psykisk, aftager energiens virkning, da der igen vil opstå en prop eller dødt område i energien, og derved kan healings-sessionerne blive ”evige”, og der vil være behov for jævnlig energitilførsel, så længe klienten forbliver i sit mønster.

Bruger du derimod komplementær hjælp, altså flere teknikker og redskaber til at hjælpe klienten, vil healingsperioden afkortes væsentligt. Dvs. at du tilgår klienten ad flere veje, psykisk og fysisk samtidig med, at du hjælper og støtter processen med healing, som er grundlag for, at processen gøres nemmere for klienten, så vil du kunne hjælpe klienten optimalt.

Proceshealer uddannelsen

Proceshealer uddannelsen har hele sin base i healingen med flere forskellige teknikker, der kan bruges alt efter klientens problematik.

Men derudover undervises i flere andre teknikker, behandlingsformer og tilgange til at hjælpe mennesker, både fysisk og psykisk. Således at du som færdiguddannet Proceshealer har en bred vifte af redskaber til at hjælpe klienten med at ændre de mønstre, der har skabt ubalancen, og dermed kunne hjælpe klienten optimalt til få det mest og bedst mulige ud af healingen og dermed hurtigere kunne få skabt balance med et bedre liv med større livskvalitet til følge.

Andre teknikker, behandlingsformer og tilgange, udover healingen, der vil blive undervist i af gæstelærere, kan nævnes:

… som alle vil blive forbundet med din healing, og som derfor kan bruges helt naturligt i dit arbejde med klienterne.

Ud fra dette arbejde, den viden og min erfaring åbner jeg i september 2019 Skolen for Proces Healing, der tilbyder en 1 ½ -årig uddannelse til Proceshealer.

En uddannelse som proceshealer indeholdende basishealing samt en række andre healingsteknikker. Undervisningen varetages af Tove Lucka (tidl. Kofoed).

Derudover vil du på uddannelsen møde en række andre undervisere, gæstelærere samt undervisere på supplementsmodulerne, der vil undervise i andre teknikker, behandlingsformer og tilgange til klientens problematikker.

På uddannelsen tilbydes seks forskellige supplementmoduler, hvoraf du min. skal vælge to, inden du kan gå til eksamen. De to moduler er med i prisen for uddannelsen.

Du kan til hver en tid (både under uddannelsen og efter) tilkøbe dig et eller flere supplementsmoduler, hvis du ønsker flere redskaber til dine behandlinger med proceshealing.

FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…