Skip to content

Advanced Kanalisering - certificeret overbygning

For dig der er professionel clairvoyant.

Bliv en ren kanal for åndelig inspiration og tale

Advanced Kanalisering er intensiv træning af dine evner og åbning til højere vibrerende energier. Du vil få kontakt med højt vibrerende åndelige væsener og guider og skærpe denne kontakt, så du kan kanalisere deres budskaber rent, med deres sprog og energi. Og dermed til den kærligste og mest optimale hjælp til dine klienter.

Advanced kanalisering er en certificeret overbygning til din clairvoyance uddannelse, derfor afsluttes forløbet med en certificering af hver enkelt deltager.

krystal
Tove er en rigtig dygtig lærer - hun ved, hvad hun gør!
I forbindelse med min personlige udvikling, har Tove været en fantastisk guide og igangsætter, og da hendes undervisning også er baseret på at man lærer af hinandens erfaringer, - er det dobbelt op på udviklings-kontoen 😉 !! Tusind tak for et helt fantastisk uddannelsesforløb.
Maria Winther
Clairvoyant

Advanced kanalisering - indhold

Der vil arbejdes intens med meditation, stilhed, forfinelse af din energi gennem forskellige meditative øvelser, så du kan få kontakt med de højest mulige guider i dine kanaliseringer. 

Du vil 3 uger før forløbets start modtage en guidet meditation, kanaliseret og indtalt af Tove Lucka, med det formål at klargøre dig og din energi til kanaliseringstræningen.

Du vil lære nye og stærke metoder til at åbne for og skabe kontakt til den åndelige verdens hjælp fra de højest mulige energier. 

Du vil lære forskellige metoder og teknikker til at videreformidle dine kanaliseringer.

Du vil få arbejdet intenst med din skelneevne i forhold til energierne og de væsener, du får kontakt med.

Du vil få redskaber og indviduel supervison til, hvordan du håndterer det at kanalisere, og hvordan du passer på dig selv.

Du vil få ny og uddybende teori om bl.a. den åndelig verden.

Advanced Kanalisering er et intenst forløb både evne- og træningsmæssigt. Du skal derfor være forberedt på hjemmetræning i form af meditation samt træning af dine kanaliseringer.

clairvoyance uddannelse
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Min forløb på Clairvoyancevejleder Skolen var et af de mest givende og inspirerende forløb jeg nogensinde har prøvet. Det tvinger én til udvikling, både fagligt og ikke mindst personligt. Man møder mange spændende mennesker og udfordringer og får gode kammerater. Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende. Uddannelsen, og ikke mindst Tove, gav mig et kæmpe skub fremad med min personlige selvudvikling, noget jeg ikke ville have været foruden.
Helene Larsen
Clairvoyant
Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant
Tove er en super dygtig underviser, sjov, grundig og til tider skrap. Der stilles krav om, at man skal yde sit bedste, og det har jeg været rigtig glad for. Selvom det også til tider er hårdt, er det bestemt sliddet værd. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant og har i høj grad medvirket til, at jeg i dag har alle værktøjerne til at kunne leve af at arbejde som clairvoyant vejleder. Så tak for en fantastisk uddannelse, det er alle pengene værd.
Jasper-søgaard
Jasper Søgård
Clairvoyant

Om kanalisering

Kanalisering er direkte tale fra alkærlige, åndelige væsener og guider.

Når du kanaliserer, er du højt oppe i energi, du har forbindelse til højt vibrerende, alkærlige væsener, der har et budskab og/eller inspiration til din klient, en gruppe (fra en mindre til hele verden), til dig.

Det betyder, at du kan videregive væsenernes direkte tale sammen med den energi, de repræsenterer. En energi der bringes til og mærkes af modtageren, da væsenet kommunikerer med modtagerens sjæl. Væsenets sprog genkendes af sjælen, da det er guidens og modtagerens indbyrdes sprog (ord, energi, følelser mm.), som modtageren kender i sit ubevidste. Energien videregives direkte og optages i modtagerens energisystem, og derfor kan budskabet føre til store erkendelser og forvandlinger for modtageren.

I en kanalisering er du som medie sat endnu mere til side end i en almindelig clairvoyance, så guiderne kommunikation ikke skal igennem dit filter og videreformidles med dine ord, men derimod videreformidles rent med deres sprog og energi.

Pris, praktik & varighed

Varighed

6 dage samt meditations- og hjemmetræning.

Datoer

Fredag den 12. april kl. 16.00-21.00
Lørdag den 13. april kl. 10.00-16.00
Søndag den 12. maj kl. 10.00-16.00
Fredag den 31. maj kl. 16.00-21.00
Lørdag den 1. juni   kl. 10.00-16.00
Fredag den 21. juni kl. 16.00-21.00

Tilmelding

Ansøg om optagelse senest den 21. marts 2019.

Forudsætninger

En bestået uddannelse til clairvoyant.

Og at du hver dag i 3 uger før forløbets start har mediteret den indtalte, guidede meditation, du modtager fra Tove Lucka den 22. marts, som klargøring til kanaliseringstræning.

Pris & betaling

Kr. 6.500,- inkl. frokost, kaffe og te.

Depositum kr. 2.500,- betales ved optagelse. Resten kr. 4.000,- betales første undervisningsdag.

Andet kan aftales.

Certifikat

Forløbet certificeres.

Har du spørgsmål til Advanced kanalisering?

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka

Næste holdstart: 12. april 2019

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…