Skip to content

Kursus i Chakrahealing og Healing med dufte

For professionelle healere

Healeruddannelse

Skab balance gennem chakraer og æteriske dufte

Healing er at skabe balance, såvel fysisk som psykisk og åndeligt. I Proceshealing bruges flere forskellige healingsmetoder, så klienten hjælpes i balance med præcis den metode, der er mest optimal for vedkommende. En af de metoder er healing via chakraerne, som især er meget virkningsfuld ved følelsesmæssige ubalancer. 

På kurset vil du tillige lære om nogle af Aura Somas æteriske dufte og lære at bruge dem som supplement i din healing, for at optimere virkningen

Udover at lære teknikken vil du få ny viden om chakrasystemet og de enkelte chakraer. Hvordan de påvirkes af vores følelser og tanker, og derfor balanceres i takt med vores udvikling.

Af hele mit hjerte: Tusind tak for Proceshealing uddannelsen
Proceshealer uddannelsen har hjulpet mig med at være mere bevidst om mig selv, og at jeg kan begynde at sætte navn på mine følelser. Den har også givet mig et bedre indtryk af mennesker omkring mig. Jeg føler, at jeg nu er blevet bedre udrustet med de gode værktøjer og den positive energi til at fortsætte arbejdet med mig selv og hjælpe andre. Tak for alt latter, grin og tårer, som vi fik lov at dele med dig. Jeg håber, at jeg får mulighed for at deltage i flere af dine kurser.
Oanh Ly
Proceshealer

Kursus i Chakrahealing og Healing med dufte

Indhold:

På dette kursus vil du lære og/eller forfine en healingsmetode til at skabe mere balance hos din klient via chakraerne suppleret med æteriske dufte. Derudover vil du få ny teoretisk viden om chakraerne, samt skabe bevidsthed om og/eller rense ubalancer i dine egne chakraer.

Chakrahealing

Chakrasystemet er vores åndelige “nervesystem”, så når vi via healing skaber balance i klientens chakraer, vil balancen afspejles videre ud i klientens følelser og fysik.

På dette kursus lærer du og/eller forfiner en healingsmetode til netop at skabe balance i chakraerne, så du kan hjælpe din klient mest optimalt. 

Chakrahealing er healingsmetode, der både kan bruges seperat og som supplement til andre metoder.

Ny viden og indsigt

Du vil blive præsenteret for ny viden om chakrasystemet og de enkelte chakraer. Herunder hvordan energierne bevæger sig mellem og gennem chakrasystemet, hvilke områder i hhv. kroppen, psyken og det åndelig der har reference de enkelte chakraer, få viden og bevidsthed om hvor og hvordan ubalancer opstår og genskabes gennem psyke, følelser og energiarbejde.

Æteriske dufte som supplement til din healing

Du vil tillige både få viden om og træning i brug af *æteriske dufte i dine healinger. Disse æteriske dufte går ind og hjælper energien til både at flyde mere frit hos klienten og til at bevæge sig dybere i klientens æteriske legeme, så energien langt bedre kan manifesteres hos klienten og dermed være med til at skabe en hurtigere balance hos klienten.

Du vil blive præsenteret for Pomanders fra Aura Soma, og få træning i at bruge især 7 af de æteriske dufte i dine healinger af chakraerne.

Duftene kan naturligvis med fordel bruges som supplement til en hvilken som helst healingsmetode og som hjælp til skabe balance hos dig selv.

*Pomanders fra Aura Soma

proceshealer uddannelsen

Næste holdstart: 8. september 2023

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Clairvoyancevejleder Uddannelsen hos Tove er vel tilrettelagt, med teori og praksis i omtrent lige dele. Grundig information/ refleksion, især omkring kommunikation og etik, hvilket er (for mig) helt centrale emner og af stor betydning. Tove formår at rumme ALLE, uanset hvad uddannelsen skal bruges til, alder, tilgang, formål osv , samt at “presse” så der sker en udvikling/ fremgang i os.  For mig har uddannelsen givet mig en masse både fagligt og personligt. Jeg arbejder deltid (selvvalgt) som Clairvoyant Vejleder i dag og er SÅ glad for, jeg tog uddannelsen. 
Rikke Hartmann
Clairvoyant
Tak for et fantastisk uddannelsesforløb på
Skolen for Proceshealing
Proceshealeruddannelsen er seriøs og krævende, både på det faglige og det personlige plan. Der er en god variation af teori og praksis. Det er fantastisk at være en del af et hold, hvor vi lærer af hinandens udfordringer og støtter hinanden, kyndigt og kærligt guidet af Tove. Supervision og træning med mange øveklienter har givet mig et godt fundament som healer. Tove er en dygtig underviser, og møder alle, der hvor de er - og det betyder også at give de kærlige puf, der skal til undervejs. Tak for et fantastisk uddannelsesforløb, som jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Dorte Leo
Proceshealer

Se også:

Healing af smerter og fysiske lidelser

Mange mennesker har fysiske lidelser og smerter, og derfor lider mange af vores klienter også af dette. Det kan med en generel healing kræve nogle healingssessioner og tid at afhjælpe klienten mærkbart.

Med healingsmetoderne til healing af fysiske lidelser og smerter kan du målrette healingen præcist til det område, hvor den fysiske lidelse og/eller smerte er, så klienten med det samme mærker lindring.

Du vil også få viden om, hvilke følelser, der især påvirker specifikke områder i kroppen og dermed er med til at skabe ubalance og ”svaghed”.

Pris, praktik & varighed

Varighed, dato og pris

Kursus i CHAKRAHEALING OG HEALING MED DUFTE

Datoer

Fredag den 8. september kl. 16.00-21.00
Lørdag den 9. september kl. 10.00-17.00
Fredag den 13. oktober 2023   kl. 16.00-21.00

Pris

Kr. 3.950,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Kursus i HEALING AF FYSISKE LIDELSER OG SMERTER

Datoer

Lørdag den 4. november 2023 kl. 10.00-17.00
Fredag den 8. december 2023 kl. 16.00-21.00

Pris

Kr. 2.750,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Forudsætninger

Uddannet healer og/eller arbejder som professionel healer.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset/kurserne, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder
  • Din(e) uddannelse(r)

Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Tilmeld dig begge kurser og få rabat

Pris for begge kurser

Kr. 6.400,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Du sparer kr. 300,- ved tilmelding til både Kursus i Chakrahealing og healing med dufte og Healing af smerter og fysiske lidelser.
Normalpris: Kr. 6,700,-..

Har du spørgsmål til kurset i Chakrahealing og healing med dufte?

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…