Skip to content

Erfaringer & udtalelser fra kursister

At tage uddannelsen er den bedste beslutning, jeg har truffet.

At tage uddannelsen til clairvoyant hos Tove er den bedste beslutning, jeg har truffet for mig selv. Det var både intensivt og udfordrende, men også utrolig givende.

Jeg har udviklet mine evner, så jeg nu kan arbejde professionelt, og samtidig har jeg lært mig selv meget bedre at kende.

Generelt har jeg opnået større tillid og selvforståelse.

Tove har en jordnær og direkte tilgang i sin undervisning. Hun skaber et trygt rum, hvor alle deltagere på holdet får lov til at udfolde sig. At have støtte fra både Tove og de andre deltagere var en enorm berigelse. Dynamikken og fællesskabet var uundværligt.

Uanset om man ønsker at tage uddannelsen for ens egen udviklings skyld eller med henblik på at arbejde professionelt efterfølgende, vil det være pengene værd. Hvis man er klar til at dykke dybt ind i sig selv og udføre arbejdet, kan man komme rigtig langt, i mødet med ligesindede, og med kyndig vejledning fra Tove.

Simone Didriksen
Clairvoyant
Tak for et fantastisk uddannelsesforløb på
Skolen for Proceshealing

Proceshealeruddannelsen er seriøs og krævende, både på det faglige og det personlige plan. Der er en god variation af teori og praksis.

Det er fantastisk at være en del af et hold, hvor vi lærer af hinandens udfordringer og støtter hinanden, kyndigt og kærligt guidet af Tove.

Supervision og træning med mange øveklienter har været utrolig lærerig og har givet mig et godt fundament som healer. Jeg er blevet klogere på min egen udvikling og hvad der driver mig. 

Tove er en dygtig underviser, og møder alle, der hvor de er – og det betyder også at give de kærlige puf, der skal til undervejs.

Tak for et fantastisk uddannelsesforløb og jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Dorte Leo
Proceshealer
Tove udfordrer dig på smukkeste vis, så du vokser mest muligt

Det hele startede med en Divine Guidens clairvoyance hos Tove. Budskaberne fra mine guide fik mig igen til at være nysgerrige på at bruge min Clairvoyante evner til at hjælpe både mig selv og andre. Tove og jeg blev enige om at det var en go ide, så i August 2017 startede min rejse på Clairvoyance Vejlederskolen fuld af selvudvikling, åndelig forståelse og nye discipliner inden for det spirituelle.

Uddannelse er utrolig spændende, givende og hård på samme tid, man kommer vidt omkring og skal være klar til at modtage gaver fra den åndelige verden undervejs. Det dejlige er at Tove hele tiden er der til at støtte dig og samtidig udfordre dig på smukkeste vis, så du vokser mest muligt.

Jeg synes, der er en god blanding af teori, øvelser, selvindsigt og personlig samtale gennem uddannelsen. Derudover kommer man igennem, hvad der skal til for at starte en forretning, hvad god etik er og meget mere.

Når du beslutter dig for at starte på uddannelse så husk at nyd det hele vejen selv om det til tider kan virke uoverskueligt og du har lyst til at gi op. At komme ud på den anden side er helt fantastisk!

Kærligst Dorthe
Clairvoyant
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende

Mit forløb på Clairvoyancevejleder Skolen var et af de mest givende og inspirerende forløb jeg nogensinde har prøvet. Det tvinger én til udvikling, både fagligt og ikke mindst personligt. Man møder mange spændende mennesker og udfordringer og får gode kammerater. 

Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende. Uddannelsen, og ikke mindst Tove, gav mig et kæmpe skub fremad med min personlige selvudvikling, noget jeg ikke ville have været foruden.

Så udover at lære om clairvoyance, det spirituelle, og det at arbejde med andre mennesker, så flytter man sig SÅ MEGET som menneske, når man tager Clairvoyancevejleder Uddannelsen – og det var meget bedre end noget psykolog-, coach-, mentor- eller andet udviklingsforløb jeg nogensinde har prøvet.

Helene Larsen
Clairvoyant
Jeg fik et godt fundament og masser af øvelse i at rumme forskellige typer af klienter

Clairvoyancevejleder Uddannelsen hos Tove er vel tilrettelagt, med teori og praksis i omtrent lige dele. Grundig information/ refleksion, især omkring kommunikation og etik, hvilket er (for mig) helt centrale emner og af stor betydning. 

Uddannelsen lægger op til og giver mulighed for stor udvikling fagligt og personligt. 

Øveklienterne gør, at vi fik et godt fundament og masser af øvelse i at rumme og tackle de forskellige typer af klienter samt øvelse i at give en professionel Clairvoyance. 

Tove formår at rumme ALLE, uanset hvad uddannelsen skal bruges til, alder, tilgang, formål osv , samt at “presse” så der sker en udvikling/ fremgang i os. 

For mig har uddannelsen givet mig en masse både fagligt og personligt. Jeg arbejder deltid (selvvalgt) som Clairvoyant Vejleder i dag og er SÅ glad for, jeg tog uddannelsen. 

Rikke Hartmann
Clairvoyant
Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg valgte at tage Clairvoyancevejleder Uddannelsen

Clairvoyancevejleder Uddannelsen har været den mest fantastisk rejse og en uddannelse, der har rakt meget længere, end jeg på nogen måde havde forestillet mig. En uddannelse, hvor teorien, træningen og det etiske gennemgås med stor grundighed, og en undervisningsform, der både udfordrer, skubber og hjælper dig hele vejen, både på det personlige plan, men bestemt også i selve uddannelsen.

Uddannelsen sætter store krav til dig selv, og det er en uddannelse, du skal ville, for den fylder alt. Jeg har gennem min uddannelse følt mig set og taget godt hånd om, fået en fantastisk supervision og vejledning, foruden viden og indsigt. Tove er en fantastisk underviser, der på empatisk og favnende vis, holder dig fast i din egen udvikling og fremgang i din uddannelse.

Kære Tove, Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg valgte at tage Clairvoyancevejleder Uddannelsen, den har givet så meget mening for mig, både privat men bestemt også i mit virke. Jeg har stadig meget at lære, men det her, det har da skubbet mig frem i rækken, og det er jeg virkelig glad for.

Lene Thrane Hurup
Clairvoyant
Jeg har virkelig fået noget for pengene, og de er alle pengene værd

Da jeg skulle starte på en clairvoyance uddannelse for snart mange år siden, gik jeg efter en der var kompetent, og med fagligt højt niveau. Det fandt jeg i Clairvoyance-Vejlederskolen, det var den med mest timer, og lå godt i pris.

Jeg har virkelig fået noget for pengene, og de er alle pengene værd, både i selvudvikling og redskaber, da man får et hav af øvelser, og meditationer, og vigtigst for alt mig, var supervisionen. Det har rykker godt i min selvudvikling, hvilket gav mere plads til mine evner.  Det gør i dag, at jeg har en knivskarp clairvoyant evne. Clairvoyance-Vejlederskolen var for mig en ny start i livet, jeg lærte at stole mere på mig selv, og jeg fik lagt mine grundsten for min klinik. Jeg har i dag selv min egen klinik Nordisk-spiritualitet, hvor jeg arbejder med Healing og clairvoyance, og det kan jeg blandt andet takke skolen for.

Tove er meget dedikeret til at uddannes Danmarks bedste clairvoyante, så det gør man får en uddannelse der vil have en frem, og få styr på sine evner. Det var også min egen opfattelse at det er den bedste clairvoyance skole i Danmark. Da vi gik på holdet var der en del fra andre skoler der var misundelige over vores antal timer og vores mange meditationer, og generelle høje faglige Niveau.

Personligt kan jeg sige, at Tove var en kæmpe støtte for mig, og gav ikke bare op selvom jeg var en bange ung mand som hang lidt i bremsen…

Det betød for mig, trods  mine mange udfordringer, så tog hun sig tid til at få mig igennem. Så her er mine varmeste anbefalinger til den skole og Tove genneralt.  Så kæmpe tak, du og skolen vil altid stå som noget ganske særligt for mig.

Jesper Nellemann
Ejer af Nordisk-Spiritualitet
Da jeg gik derfra, vidste jeg, at jeg bare måtte derind igen...

På en livsstilsmesse havde jeg af en clairvoyant fået at vide, at jeg også havde evner i den retning. Jeg blev nysgerrig, da emnet i mange år havde haft min interesse. Måske jeg skulle prøve! Tove Kofoed nu Tove Lucka havde slået en workshop op på nettet, hvor man kunne afprøve sine evner for dette pragtfulde “underlige univers”. Det var en spændende oplevelse med bl.a. Psykometri, hvor du læser en person ud fra en personlig genstand. Ved denne lejlighed oplevede jeg et gennembrud, YES..det kunne jeg da godt, og så til og med fortælle lidt om personens livstema her og nu.

Da jeg gik derfra, vidste jeg, at jeg bare måtte derind igen, der var en stemning, ro og nærvær som jeg havde brug for på det tidspunkt. Jeg havde i en årrække været igennem kæmpe problematikker i mit liv og vidste, at hvis jeg ville komme hel videre, måtte jeg arbejde med mig selv… jeg vidste bare ikke hvordan og hvor! Hvor var nøglen til min selvudvikling?

Den fandt jeg på Clairvoyancevejleder Skolen hos Tove. Jeg vil ikke sige, at det var let at finde mig selv, det tog sin tid. Men efter hårdt arbejde, 50 klienter og 12 klienter til speciale, voksede der en form for selvtillid og selvværd frem i mig, og jeg kunne vejlede andre mennesker.

Det arbejde som nænsomt, men sikkert blev guidet af Tove har givet mig et nyt liv, hvor jeg til stadighed kan bruge de redskaber og meditationer, jeg fik på uddannelsen.

Hvis du vil ændre dit liv, har interessen for det spirituelle, og er villig til selvudvikling på højt plan, så kan jeg varmt anbefale Toves clairvoyanceuddannelse.

Siff Vivi Due
Clairvoyant
Tove er en rigtig dygtig lærer, hun ved, hvad hun gør!

At være elev på Clairvoyancevejlederskolen fra 2011-2013 er en af de allerbedste ting, jeg har gjort for mig selv!!

Tove er en rigtig dygtig lærer, hun ved, hvad hun gør!

Hendes undervisning er både seriøs og underholdende på samme tid, og som hold bliver man rystet godt sammen fra starten af, – hvilket giver en rigtig god energi og dynamik!

Foruden viden om og indsigt i den åndelige verdens struktur og opbygning, samt alle de praktiske øvelser, er det også et uddannelsesforløb, hvor man får viden om og indsigt i sig selv, – hvilket er en nødvendig og meget vigtig del af uddannelsen.

I forbindelse med min personlige udvikling, har Tove været en fantastisk guide og igangsætter, og da hendes undervisning også er baseret på at man lærer af hinandens erfaringer, – er det dobbelt op på udviklings-kontoen 😉 !!

Kære Tove – tusind tak for et helt fantastisk uddannelsesforløb – godt at vi mødes igen til de 4 fælles supervisionsaftener i det næste års tid – og til de 3 individuelle supervisions-sessions, som du har indlagt i uddannelsen, – jeg glæder mig allerede! 

Maria Winther
Clairvoyant
Jeg kan klart anbefale Clairvoyancevejleder Skolen til andre

Tiden går hurtigt, når man har det rart! Så de sidste 1,5 år er fløjet af sted. Det har ikke kun været i medvind, men det er jo heller ikke i medvind, man opdager sin egen styrke! 

De ca. 400 undervisningstimer har givet mig øget selvindsigt og -udvikling, og lært mig en hulens masse om det spirituelle univers, udfordret min holdninger til samme og vist mig mine evners forcer. 

Det har til tider været hårdt, men set i bakspejlet ser jeg meningen med dine “urimelige skub”, som jeg med TAK ikke ville ha´ været foruden!! Som en dygtig clairvoyant, har man jo lært at udholde klientens “utilfredshed” med det vi mærker, fordi vi ved, at indsigten nok skal indfinde sig – og det er præcis dét, du har udholdt på vejen til mit mål :o) 

MEN BEDST AF ALT, jeg har lært at styre mine clairvoyante evner – at lukke ned, når jeg er “i civil” og åbner op, når jeg skal bruge dem konstruktivt og til gavn for andre.

Jeg kan klart anbefale Clairvoyancevejleder Skolen til andre seriøse, ihærdige sjæle, der vil udvikle og ha´ styr på sine clairvoyante evner.

Nina Johansen
Clairvoyant
Stemningen er altid kærlig, hjertelig og med accept og forståelse

Jeg er så super glad for, at jeg valgte at starte på Clairvoyancevejleder skolen.

Da jeg påbegyndte uddannelsen, tog en udvikling af min bevidsthed sin begyndelse. Jeg er i dag i stand til at forholde mig i stigende grad til de udfordringer og hændelser, livet giver mig, i forhold til mig selv. 

Det betyder med andre ord, at istedet for at give ‘de andre’, livet, Gud eller mig selv skylden for det, der føles svært, tungt, uløseligt eller på anden vis påvirker mig negativt, kan jeg nu mærke efter i mig selv og finde frem til, hvad det gør ved mig, hvorfor jeg reagerer sådan, og hvad der derefter føles rigtigt for mig at gøre. Fx at spørge de andre, om min oplevelse af det skete var lig deres intension. 

Det er så dejligt at komme på CVS. Stemningen er altid kærlig, hjertelig og med accept og forståelse for, at vi er lige uanset hvilke svære livstemaer, vi har med os. 

Vi har alle noget, der er utrolig svært for os at håndtere. På CVS kan vi rummes, som vi er. Og vi får muligheden for at lære at rumme os selv, at udvikle os og blive langt mere bevidste om, hvem vi er. Og det giver større rummelighed overfor andre, så vi bliver nogle hamrende gode clairvoyante rådgivere!

Stemningen er skøn, skæg og hjertelig. Udfordringerne er store og spændende. lærerne er SÅ professionelle OG dejligt menneskelige. Maden er fortræffelig, og beliggenheden er i top. Jeg er blevet AFHÆNGIG!   

Trine Helt Veje
Clairvoyant
Jeg har fundet min unikke måde at arbejde på som clairvoyant

Hvis du vil have en tage en seriøs uddannelse til clairvoyant vejleder, hvor teori og praksis går hånd i hånd, hvor der er plads til både grin og gråd, hvor der bliver fokuseret på din personlige udvikling, og hvor du efter endt uddannelse har alle værktøjerne til at arbejde som professionel clairvoyant, er Clairvoyancevejleder Skolen den helt rigtige skole for dig.

Jeg har lært rigtig meget på uddannelsen. Mine clairvoyante evner er blevet styrket og finpudset, og jeg har med hjælp fra Tove fundet min unikke måde at arbejde på som clairvoyant. Jeg har gennemgået en dyb udviklingsproces, hvor jeg har fået kigget i mine ”huller” og arbejdet med dem, så de i dag ikke hæmmer mig længere.

Stemingen på holdet er afslappet og jordnær. Der har været en sund balance mellem sjov og alvor. VI har haft et rigtig godt hold, og tætte venskaber er knyttet.

Tove er en super dygtig underviser, sjov, grundig og til tider skrap. Der stilles krav om, at man skal yde sit bedste, og det har jeg været rigtig glad for. Selvom det også til tider er hårdt, er det bestemt sliddet værd.

Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant og har i høj grad medvirket til, at jeg i dag har alle værktøjerne til at kunne leve af at arbejde som clairvoyant vejleder.
Så tak for en fantastisk uddannelse, det er alle pengene værd.

Jasper-søgaard
Jasper Søgård
Clairvoyant
Jeg har fået modet til at gøre noget ved mine største udfordringer

Da jeg startede uddannelsen i efteråret 2010, havde jeg ingen anelse om hvor stor betydning den ville få for mit liv. Nu hvor jeg ser tilbage på de sidste halvandet år, kan jeg stadig ikke begribe det. 

Jeg har gennem forløbet fået modet til at kigge på mine største personlige udfordringer. Og jeg har fået modet til at gøre noget ved dem. 

I takt med at jeg har indset mine udfordringer og er blevet udfordret i forskellige discipliner, er mine psykiske evner vokset. Nu er de nået et stadie, hvor jeg kan se at de ikke kun har en underholdningsværdi – jeg hjælper faktisk folk nu.

Mie Henriksen
Clairvoyant
Det er selvudvikling, der virkelig rykker. Men det er det hele værd

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv, så vælg CVS.

Her er selvudvikling, som virkelig rykker. De første 8 måneder er du på hver eneste uge/hele tiden, og selvom det trækker-tænder-ud, er det alle  prøvelserne værd! Du kommer virkelig dybt. 

Du er altid i gode hænder hos de kompetente og kærlige lærere, som forstår dig, og forstår at lede dig i den rigtige retning.

Mine varmeste anbefalinger !!!

Anni Yde
Clairvoyant
Det er en vej i livet og en måde at opdage sig selv på

For mig er Clairvoyancevejleder Skolen ikke et eksamensbevis eller en uddannelse. Det er en vej i livet og en måde at opdage sig selv på. I gamle dage sagde man, at man uddanner sig for livet, og de ord får mening og indhold på skolen. 

Det er et vigtigt aspekt ved skolen. at man arbejder seriøst og intensivt med sig selv og at opdage, at de clairvoyante evner er en gave, og at de kan bruges til det fælles bedste, er en oplevelse, som har ændret mit liv. Jeg ved godt, at det er store ord, men de er ikke desto mindre sande.

Jeg har altid fået at vide, at mine evner var forkerte og ikke andet end indbildning. Ved at blive taget seriøst og ved at finde et fællesskab. hvor jeg, med mine evner, blot er en blandt andre med lignende evner, har jeg fundet en sikkerhed i min måde at være på. 

At være clairvoyant er en evne, ligesom det at kunne male er en evne, men at opdage at den evne som ligger i mit sind, er en evne, som jeg rent faktisk kan bruge til glæde for andre – og mig selv – er en oplevelse, som jeg for altid vil takke skolen for at gøre mig opmærksom på.

Det var ordene Tove. Du kender jo min fortid og den har altid fortalt mig at jeg var forkert. Jeg er ikke forkert længere og den gave har din skole givet mig. Det er ikke en dårlig gave Tove – slet ikke dårlig.

Terkel Winther
Clairvoyant
Tove vil udfordre dig, men hun er der for dig, hvis det er nødvendigt

Er du et sted i dit liv, hvor du vil udforske den spirituelle verden, udvikle dig selv, udfordre dig selv, have det sjovt, skabe et fantastisk netværk, så er Clairvoyancevejlederskolen stedet, du skal vælge.

Kan du sige ja til ovenstående, så er der kun et spørgsmål tilbage ”mener du det virkeligt”. Med det mener jeg, at skolen (Tove) på ingen måde kører på overfladen/tager let på noget.

Hun vil udfordre dig/se dig, men bare rolig, selv om det kan/vil være hårdt at blive udfordret, så er hun der for dig, hvis det bliver nødvendigt.

Jeg er sikker på, vi bliver en bedre Clairvoyant og menneske ved at kende os selv og hele tiden går efter det, der er rigtigt for os, og det er Tove garant for.

SÅ Tove, tak for alt det du har været en del af i mit liv og tak for, at jeg nu kender mig selv endnu mere ;).

En god beslutning jeg tog ved at starte på Clairvoyancevejlederskolen.

Majbritt Beuchert
Clairvoyant
Man føler sig klædt på til at arbejde seriøst med faget bagefter

Tak for et meget inspirerende og udviklende undervisningsforløb. Det var været en fantastisk oplevelse, men også hårdt arbejde.

Uddannelsens balance mellem personlig udvikling, teori og praksis passede perfekt til mig. 

Jeg synes, det er dejligt, den praktiske undervisning fylder så meget, at man efter endt forløb føler sig klædt på til at arbejde seriøst med faget.

Det gik virkelig op for mig, hvor vigtig den personlige udvikling er for at kunne bruge sine evner på en sober og etisk korrekt måde. Selvom det kan være noget af en udfordring at få ryddet op i sig selv og rykket sig, er det klart det hele værd.

Didde Thorsted
Clairvoyant
Det er ikke en uddannelse, du kommer sovende til

Du skal ville det! Det er ikke en uddannelse, som du kommer sovende igennem. Du skal øve dig rigtig meget. Der er udfordringer både på det personlige og faglige plan. Du skal tage stilling til etik og arbejdsmoral for faget. 

Indimellem er du også garanteret et kærligt spark bag i som hjælp til at komme videre. Til gengæld får du 100 % opbakning og hjælp fra Tove, hvis du har brug for det. Uanset om det er weekend eller aften. 

Bagefter kan du se tilbage på en tid fyldt med personlig udvikling og faglighed sat i højsædet. 

For mig har det helt bestemt været en god uddannelse, der også har bragt nye venskaber med sig.

Mange venlige hilsener fra Anette, uddannet forår 2011

Anette Raahauge
Clairvoyant
En kanon uddannelse med rigtig meget selvudvikling

Jeg har gennem mange år troet på det spirituelle, men vidste nok ikke helt selv, hvor langt jeg var i det… Men Tove fik hjulpet mig til, at få taget hul på en helt ny epoke i mit liv. 

Mit valg faldt på Clairvoyancevejleder skolen ved Tove Kofoed, da jeg havde været inde til gratis clairvoyance hos nogle af de tidligere elever. Det var bestemt et rigtig godt valg! Hos Tove får man en kanon uddannelse med rigtig meget selvudvikling. En uddannelse som clairvoyancevejleder, kan jeg bestemt bruge, ikke mindst på mig selv, men bestemt også på at hjælpe andre til at forstå tingene i deres liv. 

Det var nogle dejlige 17 måneder, hvor vi havde et rigtig godt team af elever, som gav hinanden plads til glæde og tårer. Klart det mest lærerige i mit liv. 

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Clairvoyancevejleder skolen og Tove Kofoed. Tove er der for dig. Hun hjælper dig, også når du har en krise. Tak, for du er den, du er, Tove.

Dorte Pedersen
Clairvoyant
Glæd jer det er en fantastisk rejse

Gennem de halvandet år jeg har gået på skolen, har jeg fået teoretisk viden, afprøvet en masse teknikker og oparbejdet en god og solid erfaring gennem de mange prøveklienter, jeg har haft. 

Jeg har arbejdet med mig selv og påbegyndt en rejse ind i mig selv, hvor jeg har fået svar på og fået løst gamle overbevisninger og følelser. Uanset om det har været op eller ned ad bakke, har Tove vejledt mig, støttet mig, skubbet mig kærligt, og dermed har JEG udviklet mig. En fantastisk rejse, der har givet selvindsigt, selvtillid, ro og styrke til også at fortsætte rejsen.

Jeg har lært nogle helt fantastisk og omsorgsfulde kursister at kende. Lært af hinandens forskelligheder, grinet og grædt sammen, lært af hinandens stærke og svage sider, lært at vi alle har ting at arbejde med på hver vores måde. Jeg har fået nogle fantastiske kolleger, som jeg glæder mig til at dele både menneskelige og faglige erfaringer med.

Jeg ser tilbage på dette forløb, som noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og til fremtidige kursister på Clairvoyancevejleder Skolen vil jeg sige:

GLÆD JER – DET ER EN FANTASTISK REJSE.

Jette Nyvang
Clairvoyant
Jeg fik ikke altid det jeg ville have, men jeg fik det, jeg havde brug for.
Mit uddannelsesforløb hos Tove har været en rejse ind i livet.
 
Jeg føler mig både forandret og meget mere mig selv. Jeg har fået indsigt og udsyn og mødt en masse skønne mennesker, som har beriget og inspireret mig personligt som fagligt.
 
Uddannelsen har udover en personlige udvikling, givet mig masser af praktisk erfaring med klienter, brugbar teoretisk viden, konkrete redskaber og en klar metodik.
 
Tove er så dygtig på mange planer. Det jeg har lært bruger jeg til stadighed i mit liv og ikke mindst i mit virke som clairvoyant.   
 
Jeg fik måske ikke altid det jeg ville have, men jeg fik det jeg havde brug for.
 
Tak, Tove. 
Chila Yunai
Clairvoyant
Jeg er ydmyg og taknemlig over at være denne uddannelse rigere.
I mange år har jeg ønsket at lære mere om den spirituelle verden og været nysgerrig på clairvoyance som et redskab – og ydelse, i kombination med min kropsterapi.
 
Da jeg endelig besluttede mig for at gå i gang med en clairvoyant uddannelse, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være hos Tove Lucka. Dels fordi hendes uddannelse er så omfattende og dels fordi der er så meget fokus på selvudvikling.
 
Jeg skal love for, at det har været en spændende, lærerig og intens rejse. Både på det faglige og indre plan.
 
Jeg er ydmyg og taknemlig over at være denne uddannelse rigere og kan anbefale Tove Lucka og hendes skole på det varmeste.
Tine Romer Lynge
Clairvoyant
Jeg vil aldrig glemme dig Tove, og det du har lært mig.
TAK ❤

Jeg har taget uddannelsen til Clairvoyant vejleder hos Tove Lucka.

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at det er den største gave, jeg har givet mig selv, hvad angår selvudvikling og spirituel udvikling.

Hun har skubbet mig til at komme nærmere mig selv og til at styrke mine clairvoyante evner, gennem intenst arbejde.

Jeg vil aldrig glemme dig Tove, hvad du har lært mig, og aldrig vil jeg glemme de skønne mennesker som jeg har mødt på uddannelsen.

TAK

Tanja Andersen
Clairvoyant
At tage uddannelsen er den bedste beslutning, jeg har truffet.

At tage uddannelsen til clairvoyant hos Tove er den bedste beslutning, jeg har truffet for mig selv. Det var både intensivt og udfordrende, men også utrolig givende.

Jeg har udviklet mine evner, så jeg nu kan arbejde professionelt, og samtidig har jeg lært mig selv meget bedre at kende.

Generelt har jeg opnået større tillid og selvforståelse.

Tove har en jordnær og direkte tilgang i sin undervisning. Hun skaber et trygt rum, hvor alle deltagere på holdet får lov til at udfolde sig. At have støtte fra både Tove og de andre deltagere var en enorm berigelse. Dynamikken og fællesskabet var uundværligt.

Uanset om man ønsker at tage uddannelsen for ens egen udviklings skyld eller med henblik på at arbejde professionelt efterfølgende, vil det være pengene værd. Hvis man er klar til at dykke dybt ind i sig selv og udføre arbejdet, kan man komme rigtig langt, i mødet med ligesindede, og med kyndig vejledning fra Tove.

Simone Didriksen
Clairvoyant
Af hele mit hjerte: Tusind tak for Proceshealing uddannelsen

Jeg vil gerne sige tusind tak af hele mit hjerte, for at Proceshealing uddannelse har hjulpet mig med at være mere bevidst om mig selv, og at jeg kan begynde at sætte navn på mine følelser. Den har også givet mig et bedre indtryk af mennesker omkring mig.

Jeg føler, at jeg nu er blevet bedre udrustet med de gode værktøjer og den positive energi til at fortsætte arbejdet med mig selv og hjælpe andre.

Tak for alt latter, grin og tårer, som vi fik lov at dele med dig.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at jeg på et tidspunkt får mulighed til at deltage i flere af dine kurser.

Oanh Ly
Proceshealer
Tak for et fantastisk uddannelsesforløb på
Skolen for Proceshealing

Proceshealeruddannelsen er seriøs og krævende, både på det faglige og det personlige plan. Der er en god variation af teori og praksis.

Det er fantastisk at være en del af et hold, hvor vi lærer af hinandens udfordringer og støtter hinanden, kyndigt og kærligt guidet af Tove.

Supervision og træning med mange øveklienter har været utrolig lærerig og har givet mig et godt fundament som healer. Jeg er blevet klogere på min egen udvikling og hvad der driver mig. 

Tove er en dygtig underviser, og møder alle, der hvor de er – og det betyder også at give de kærlige puf, der skal til undervejs.

Tak for et fantastisk uddannelsesforløb og jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Dorte Leo
Proceshealer
Jeg ville have den mest grundige uddannelse og fandt den på Clairvoyancevejleder Skolen.

Da jeg besluttede mig for, at jeg ville tage en decideret uddannelse i clairvoyance, vidste jeg fra start, at det skulle være den mest grundige uddannelse, jeg overhovedet kunne opstøve.

Den fandt jeg hos Tove Lucka på Spirituelt Uddannelses-center. Her er der tale om en virkelig intensiv uddannelse på 1½ år.

Hvorfor tage så krævende en uddannelse, når enhver kan kalde sig clairvoyant, spørger du måske?

Clairvoyant er ikke en beskyttet titel og enhver kan kalde sig clairvoyant. Der findes efterhånden mange uddannelser derude af varierende varighed og krav. Og der findes bestemt også dygtige clairvoyante, der er selvlærte og aldrig har været i nærheden af en uddannelse.

Grunden til at jeg er så ufattelig glad for min uddannelse er alt det, der også har været fokus på, udover at optræne vores evner:

  • En solid teoretisk forståelse om den åndelige verden og mennesket, som energivæsen,
  • Et dybt (og til tider også hårdt) arbejde med os selv, så vi er sikre på, at det, vi videregiver til vores klienter, er deres og ikke vores eget. Kun sådan ved vi, at vi kan videreformidle helt rent,
  • Dybe drøftelser af de utrolig mange etiske dilemmaer, vi kan komme ud for – og hvordan vi beskytter vores klienter og arbejder etisk ansvarligt,
  • Og så træning, træning, træning.
Elisabeth Due
Clairvoyant
Uddannelsen er grundig, den er hård, den er udviklende, den er vild, den er fantastisk!
Jeg har taget uddannelsen Clairvoyant Vejleder på Clairvoyancevejleder Skolen.
 
Min udvikling som clairvoyant tog for alvor fart under uddannelsen og Toves kyndige vejledning. Både pga. den benhårde træning, når vi mødtes, og den “rutine” der kom via alle øve-klienterne. Vi trænede i at være konkrete og klare i vores budskaber, og det er altafgørende for at kunne præstere virkelig godt som clairvoyant!
 
Jeg er især taknemmelig over to aspekter ved Toves uddannelse:
 
Specialet: Ved at skulle lave et speciale fik jeg en unik mulighed for at prøve mig selv af indenfor det område, jeg gerne vil arbejde med senere (Erhvervsclairvoyance). Og jeg fik “prøvet kunderne af” – jeg fik set, hvordan en session med mig blev opfattet af mennesker, som normalt ikke ville ty til clairvoyance. Samtidig gav arbejde med specialet mig ro til fordybelse i andre teorier og andre måder at opfatte verden på, og det var et godt perspektiv at få ned over uddannelsen. Specialet kræver noget af én, og det rykker noget i én. Jeg blev klogere på mig selv, mine evner og mit fremtidige “produkt”.
 

Tove underviser også i teori – et helt grundlæggende udgangspunkt for at kunne fortælle om, hvad vi egentlig gør, når vi arbejder med clairvoyance. Hos Tove lærte jeg Martinus’ Åndsvidenskab at kende, og det har været skelsættende for hele den måde, jeg tænker mit liv i dag. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået åbnet dette univers og denne livsopfattelse!

Jeg kan kun anbefale Toves uddannelse – den er grundig, den er hård, den er udviklende, den er vild, den er fantastisk!
 
Marianne Horsebøg
Clairvoyant
Tak for en livsforvandlende rejse - kan kun give mine varmeste anbefalinger!

At tage en uddannelse på Clairvoyance skolen er uden tvivl det absolut bedste, jeg har gjort for mig selv.

Trods jeg har været åndelig bevidst siden barndommen, troede jeg aldrig, jeg selv skulle uddannes til professionel clairvoyant.

Skæbnen ville det dog anderledes, og derfor var det helt naturligt, at valget faldt på Toves Luckas clairvoyance uddannelse.

Uddannelsen bygger netop på de samme værdier, som jeg synes, er meget vigtige, når der arbejdes med det spirituelle, – nemlig en høj grad af faglighed, kvalitet og etik.

Du skal være parat til at arbejde med dig selv på et dybt plan. Det er ganske enkelt nødvendigt, hvis du vil arbejde professionelt med klienter, men samtidig også en fantastisk gave til dig selv på det personlige plan, hvor du både udvikles som menneske, bliver del af et fantastisk fællesskab og får mulighed for at skabe en masse nye venskaber.

Tak for en livsforvandlende rejse – kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Charlee Rahr
Clairvoyant
Jeg gik igennem den vildeste transformation og kom ud på den anden side med en ny sjælefamilie.

Mit 1,5 årige uddannelsesforløb som clairvoyant vejleder.

Det er tæt på umuligt at beskrive præcist, hvad Toves uddannelse har gjort for mig, for hendes uddannelse har gjort meget mere, end hvad jeg havde turde håbe på.

Det har været den vildeste, mest følsomme og udviklingsmæssige tid i mit liv. Jeg har gennemgået et vanvittigt skifte. Jeg startede med at være ekstrem usikker på mine egne evner, til at komme ud af en puppe med selvsikkerhed, og se på mig selv som en sommerfugl – klar til at flyve ud og hjælpe til i vores store verden.

Jeg kunne ikke have gjort det uden Tove og hendes måde at skubbe til os på, tro på os og dele hendes teknikker, metoder, teori og alt den viden hun bærer på.

Toves uddannelse har været al blod, sved og tårer værd.

Jeg gik igennem den vildeste transformation og kom ud på den anden side med en ny sjælefamilie for livet.

Din uddannelse er uden tvivl, det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år.

Tak for dig og tak for alt.

Shiella Sørensen
Clairvoyant
Fra starten af havde jeg en vedvarende følelse af, at jeg endelig var kommet hjem.

Som citatet siger: “Ude godt men hjemme bedst.” 

I 1 1/2 år var den professionelle Clairvoyancevejleder Skole hos Tove Lucka mere eller mindre mit hjem. 

Fra første gang jeg trådte ind i de lyse hvide lokaler, kunne jeg mærke den følelse af “Åh, jeg er hjemme.”

Mit første møde med Tove var til en workshop, hvor jeg skulle udforske mine clairvoyante evner. Fra starten af havde jeg en vedvarende følelse af, at jeg endelig var kommet hjem.

Tove gav mig en helt unik mulighed for at komme hjem til min kerne af lys, og i dette moment jeg skriver det, triller også en tåre. For i 1 1/2 år har jeg fået lov til at se, hvad det i sandheden handler om, når vi taler om at møde vores medmennesker der, hvor de er. 

Tove har i 1 1/2 år formået at skabe et rum af tryghed, hvor jeg som studerende har fået lov til at fejle og lære, græde og grine, blive sur og sårbar, opgivende og tvivlende, men i dag er den historie en helt anden. I dag er jeg stadig en følsom mand, men jeg står endnu mere styrket i mit lys efter mødet med Tove. 

Tove gav mig muligheden for, at jeg kunne tage min første rigtige uddannelse, men samtidig var Tove også med til, at jeg efter mange år faktisk også tillod mig selv at modtage ros fra andre, bl.a. min far. 

Under hele uddannelsen har jeg altid følt mig i professionelle hænder. Jeg har aldrig oplevet at være utryg, og kom den følelse alligevel, har Tove altid kunnet skubbe mig i den rigtige retning. 

Ift. til alt undervisning jeg har modtaget, føler jeg mig endnu mere klar til at kunne bistå verden med clairvoyant vejledning, og det er der en at takke for, og det er DIG Tove. Du har givet mig så meget på 1 1/2 år. Og størst af alt har du været mig behjælpelig til, at jeg fandt troen på, at jeg også fortjener at være her på jorden. Jeg har lært så meget, at jeg bliver så rørt og er rigtig ked af, at jeg ikke lige kan se mine medstuderende hver 2. mandag og en weekend i måneden.

Hvis du, der læser dette, overvejer, hvilken clairvoyance uddannelse du skal tage, så kan jeg kun sige, at hvis du søger efter et sted, hvor du skal i dybden af alt, du indeholder af både godt og skidt, og vil du samtidig stå stærkt i dig selv, når det er svært. Søger du den bedste måde at kunne bistå dine kommende klienter, og ønsker du at opleve din tro på dig selv blomstre …. 

Så er den professionelle Clairvoyancevejleder Skole bestemt et godt sted at starte. 

420 timers undervisning, alt fra clairvoyance, til teori, afdødekontakt, husrensning og til et speciale – og størst af alt en mulighed for at tilbyde clairvoyance ud fra alle etiske regler netop for at hjælpe andre, var det som blev min største gave ved at gå hos dig, Tove…

Jeg kan ikke takke dig nok for den mulighed… 

Terriik Thomass Søgaard
Clairvoyant
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…