Skip to content

Kurser & Workshops

Spirituelt Uddannelsescenter tilbyder ud over en seriøs uddannelse til clairvoyant og healer også mindre kurser og forløb både for private og professionelle rådgivere og behandlere.

Kurser for alle

Meditation

Walk-in meditation

Mediter sammen med andre i trygge rammer og bliv guidet gennem en dyb kropsafslapning efterfulgt af en meditation. Efter meditationen kan du tale om den og få gode råd. Sessionen afsluttes med en clairvoyant besked til hver enkelt deltager.

Klik på billedet for at læse mere

Krystalkugle-clairvoyante-og-healende-evner

Har du clairvoyante evner?

Er en psykisk mini-workshop til dig, der ikke har beskæftiget dig med clairvoyance tidligere, men som ønsker at teste og udforske dine clairvoyante evner og få mere at vide om, hvad clairvoyance, den åndelige verden mm. er.

Klik på billedet for at læse mere

Clairvoyance og healing workshop

Et 1-dagskursus, hvor du kan opdage og/eller undersøge dine evner indenfor clairvoyance og healing – og få enkle teknikker lige til at bruge i din hverdag på dig selv og dem omkring dig.

Klik på billedet for at læse mere

En-dag-i-selskab-med-dine-engle-og-guider

En dag i selskab med dine engle og guider

Er et 1-dagskursus, hvor du får mulighed for at møde og lære dine engle og guider bedre at kende og bliver bedre til at følge deres guidning og ikke mindst til at lytte til dig selv.

Klik på billedet for at læse mere

Kurser og videreuddannelser for clairvoyante

Afdødekontakt

2-dags kursus for uddannede clairvoyante i afdødekontakt Du vil lære en teknik til og forfine din evne til både individuelle sessioner og til klarsynsarrangementer, så du kan videreformidle kontakten rent, med de afdødes sprog og energi.​

Klik på billedet for at læse mere

Husrensning og spøgelsesforløsning

1-dags kursus for uddannede clairvoyante i husrensning og spøgelsesforløsning. Du vil lære teknikker til og forfine din evne til at forløse sjæle, så du efterfølgende kan rense hjemmet og give ro til beboerne.

Klik på billedet for at læse mere

Clairvoyance kanin

Karmasitting

1-dags kursus for uddannede clairvoyante i karmasitting..Du vil lære en teknik og forfine din evne til at se tidligere liv og videreformidle beskrivelse af og energi fra de situationer fra livene, som er relevante for klientens nuværende udfordringer..

Klik på billedet for at læse mere

spirituel traening

Kanalisering

2-dags kursus for clairvoyante og healere i kanalisering. Du vil lære en teknik til og forfine din evne til kontakt med højt vibrerende åndelige væsener og guider, så du kan kanalisere deres budskaber og energi rent, med deres sprog og energi.

Klik på billedet for at læse mere

Kurser og videreuddannelser for healere

Healeruddannelse

Chakrahealing og healing med æteriske dufte

3-dags kursus for uddannede healere i chakrahealing og healing med æteriske dufte Du vil lære en teknik til og forfine din evne til at heale via chakraerne samt at bruge æteriske dufte som supplement til dine healinger.

Klik på billedet for at læse mere

Proces healer uddannelse

Healing af fysiske sygdomme og smerter

2-dags kursus for uddannede healere i healing af fysiske ubalancer og smertelindring. Du vil lære teknikker til og forfine din evne til at målrette den healende energi til lindring og til at skabe balance i det fysiske legeme.

Klik på billedet for at læse mere

Healing øvelser

Kanalisering

2-dags kursus for healere og clairvoyante i kanalisering. Du vil lære en teknik til og forfine din evne til at skabe og videreformidle kontakt med højt vibrerende åndelige væsener, så du kan kanalisere deres budskaber og healende energi rent, med deres sprog og energi.

Klik på billedet for at læse mere

FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…