Skip to content

Healing af smerter og fysiske lidelser

For professionelle healere

Proces healer uddannelse

Afhjælp din klients smerter og fysiske lidelser

Mange mennesker har fysiske lidelser og smerter, og derfor lider mange af vores klienter også af dette. Det kan med en generel healing kræve nogle healingssessioner og tid at afhjælpe klienten mærkbart.

Med healingsmetoderne til healing af fysiske lidelser og smerter kan du målrette healingen præcist til det område, hvor den fysiske lidelse og/eller smerte er, så klienten med det samme mærker lindring.

Du vil også få viden om, hvilke følelser, der især påvirker specifikke områder i kroppen og dermed er med til at skabe ubalance og ”svaghed”.

Af hele mit hjerte: Tusind tak for Proceshealing uddannelsen
Proceshealer uddannelsen har hjulpet mig med at være mere bevidst om mig selv, og at jeg kan begynde at sætte navn på mine følelser. Den har også givet mig et bedre indtryk af mennesker omkring mig. Jeg føler, at jeg nu er blevet bedre udrustet med de gode værktøjer og den positive energi til at fortsætte arbejdet med mig selv og hjælpe andre. Tak for alt latter, grin og tårer, som vi fik lov at dele med dig. Jeg håber, at jeg får mulighed for at deltage i flere af dine kurser. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at jeg på et tidspunkt får mulighed til at deltage i flere af dine kurser.
Oanh Ly
Proceshealer

Kursus i healing af smerter og fysiske lidelser

Indhold:

På dette kursus vil du lære flere forskellige healingsmetoder til at afhjælpe dine klienters fysiske lidelser og smerter med umiddelbar virkning.

Du vil blive undervist i og træne kanaliserede healingsmetoder, som allerede under første session giver klienten mærkbar lindring.

Healingsmetoderne er special designede til at målrette energien præcist til det område, hvor den fysiske lidelse og/eller smerte e, og til at hjælpe den healende energien med at arbejde dybt, så den dermed hurtigere kan manifesteres i det fysiske legeme.

Derudover vil du blive undervist i og blive bevidst om, hvilke følelsesmæssige ubalancer der især påvirker specifikke områder i kroppen, og som dermed er med till at skabe ubalance og ”svaghed” i området.

Med disse metoder og denne viden og træning kan du både afhjælpe og lindre din klient med det samme samt heale på de psykiske årsager til den fysiske ubalance, så klienten får varig lindring og balance i både sind og krop.

proceshealer skolen

Næste kursus: Den 16. august 2024

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Clairvoyancevejleder Uddannelsen hos Tove er vel tilrettelagt, med teori og praksis i omtrent lige dele. Grundig information/ refleksion, især omkring kommunikation og etik, hvilket er (for mig) helt centrale emner og af stor betydning. Tove formår at rumme ALLE, uanset hvad uddannelsen skal bruges til, alder, tilgang, formål osv , samt at “presse” så der sker en udvikling/ fremgang i os.  For mig har uddannelsen givet mig en masse både fagligt og personligt. Jeg arbejder deltid (selvvalgt) som Clairvoyant Vejleder i dag og er SÅ glad for, jeg tog uddannelsen. 
Rikke Hartmann
Clairvoyant
Tak for et fantastisk uddannelsesforløb på
Skolen for Proceshealing
Proceshealeruddannelsen er seriøs og krævende, både på det faglige og det personlige plan. Der er en god variation af teori og praksis. Det er fantastisk at være en del af et hold, hvor vi lærer af hinandens udfordringer og støtter hinanden, kyndigt og kærligt guidet af Tove. Supervision og træning med mange øveklienter har givet mig et godt fundament som healer. Tove er en dygtig underviser, og møder alle, der hvor de er - og det betyder også at give de kærlige puf, der skal til undervejs. Tak for et fantastisk uddannelsesforløb, som jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Dorte Leo
Proceshealer

Se også:

Kursus i Chakrahealing og Healing med dufte

Healing er at skabe balance, såvel fysisk som psykisk og åndeligt. I Proceshealing bruges flere forskellige healingsmetoder, så klienten hjælpes i balance med præcis den metode, der er mest optimal for vedkommende. En af de metoder er healing via chakraerne, som især er meget virkningsfuld ved følelsesmæssige ubalancer. 

På kurset vil du tillige lære om nogle af Aura Somas æteriske dufte og lære at bruge dem som supplement i din healing, for at optimere virkningen

Udover at lære teknikken vil du få ny viden om chakrasystemet og de enkelte chakraer. Hvordan de påvirkes af vores følelser og tanker, og derfor balanceres i takt med vores udvikling.

Pris, praktik & varighed

Varighed, dato og pris

Kursus i HEALING AF FYSISKE LIDELSER OG SMERTER

Datoer

Fredag den 16. august 2024 kl. 16.00-21.00

Pris

Kr. 1.850,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Forudsætninger

Uddannet healer og/eller arbejder som professionel healer.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset/kurserne, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder
  • Din(e) uddannelse(r)

Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Har du spørgsmål til kurset?

Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til kurset på: mail@tovelucka.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…