Skip to content

Kursus i afdødekontakt og klarsynsdemonstration

For dig der er professionel clairvoyant.

Bliv en ren kanal for afdøde

Mange ønsker kontakt til deres kære afdøde, og det er også noget af det smukkeste, vi som clairvoyante kan formidle.

Men det kan være en udfordring for en clairvoyant at have en ren kontakt til de afdøde og ikke mindst at videreformidle såvel den afdødes kendetegn som vedkommendes budskab rent og klart til den efterladte.

På dette kursus vil du lære en teknik til og forfine din evne til både individuelle sessioner og til klarsynsarrangementer, så du kan videreformidle kontakten rent, med de afdødes sprog og energi.

Og dermed give den kærligste og mest optimale kontakt for dine klienter og deres kære afdøde.

Tove er en rigtig dygtig lærer - hun ved, hvad hun gør!
Tove er en rigtig dygtig lærer, hun ved, hvad hun gør! Hendes undervisning er både seriøs og underholdende på samme tid, og som hold bliver man rystet godt sammen fra starten af - hvilket giver en rigtig god energi og dynamik! I forbindelse med min personlige udvikling, har Tove været en fantastisk guide og igangsætter, og da hendes undervisning også er baseret på, at man lærer af hinandens erfaringer, - er det dobbelt op på udviklings-kontoen 😉 !! Tusind tak for et helt fantastisk uddannelsesforløb.
Maria Winther
Clairvoyant

Kursus i afdødekontakt og klarsynsdemonstration

Indhold:

På dette kursus vil du lære og/eller forfine en teknik til både individuelle sessioner og til klarsynsarrangementer – samt få teori omkring døden, reinkarnation og karma.

Individuelle sessioner

Du vil lære og/eller forfine en teknik, hvor du tager direkte kontakt til den afdød, som din klient ønsker kontakt med og blive trænet i at videregive den afdødes kendetegn præcist, såsom fx udseende, påklædning, beskæftigelse mm. Og ikke mindst trænet i at videreformidle præcis det, den afdøde har at sige til den efterladte.

Klarsynsarrangement

Du vil lære og/eller forfine videreformidling af afdødes ønske om kontakt til en efterladt ved klarsynsarrangementer med mange deltagere.

Ved klarsynsarrangementer er det de afdøde, der ønsker kontakten, og derfor melder de sig selv på banen. Til dette lærer du en anden teknik, ligesom du trænes i at stå foran mange mennesker og videreformidle kontakterne.

Teori

Du vil blive undervist i teori om døden, den åndelige verden, reinkarnation og karma.

Næste kursus start: 6. oktober 2023

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Min forløb på Clairvoyancevejleder Skolen var et af de mest givende og inspirerende forløb jeg nogensinde har prøvet. Det tvinger én til udvikling, både fagligt og ikke mindst personligt. Man møder mange spændende mennesker og udfordringer og får gode kammerater. Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende. Uddannelsen, og ikke mindst Tove, gav mig et kæmpe skub fremad med min personlige selvudvikling, noget jeg ikke ville have været foruden.
Helene Larsen
Clairvoyant
Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant
Tove er en super dygtig underviser, sjov, grundig og til tider skrap. Der stilles krav om, at man skal yde sit bedste, og det har jeg været rigtig glad for. Selvom det også til tider er hårdt, er det bestemt sliddet værd. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant og har i høj grad medvirket til, at jeg i dag har alle værktøjerne til at kunne leve af at arbejde som clairvoyant vejleder. Så tak for en fantastisk uddannelse, det er alle pengene værd.
Jasper-søgaard
Jasper Søgård
Clairvoyant

Se også:

Kursus i husrensning og spøgelsesforløsning

Det kan være udfordrende at opleve åndelig aktivitet i et hjem eller på en arbejdsplads. Derfor ønsker mange hjælp til at få “fjernet” åndelige væsener, der skaber uro og/eller dårlig energi.

Med spøgelsesforløsning som en del af en husrensning hjælpes afdøde sjæle videre på smukkeste måde, så de ikke længere “sidder fast” i det fysiske, men kan komme videre med deres liv på den anden side.

Sammen med den efterfølgende husrensning hjælpes de fysiske mennesker til igen at få ro i deres omgivelser, og energien løftes til lethed og til glæde for beboerne.

På dette kursus vil du lære teknikker til netop dette, samtidig med at du vil lære at beskytte dig, sætte grænser og blive bevidst om etikken i såvel spøgelsesforløsning som husrensning.

Pris, praktik & varighed

Varighed, dato og pris

Kursus i AFDØDEKONTAKT OG KLARSYNSDEMONSTRATION:

Datoer:
Fredag den 6. oktober 2023 kl. 16.00-21.00
Fredag den 1. december 2023 kl. 16.00-21.00

Pris:
Kr. 2.750,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.

Kursus i HUSRENSNING OG SPØGELSESFORLØSNING:

Dato:
Lørdag den 2. december 2023   kl. 10.00-17.00

Pris:
Kr. 1.500,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Tilmeld dig begge kurser og få rabat

Pris:
Kr. 3.950,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Du sparer kr. 300,- ved tilmelding til både Kursus i Husrensning og Spøgelsesforløsning og Afdødekontakt og Klarsynsdemonstration.
Normalpris: Kr. 4.250,-

Forudsætninger

Uddannet clairvoyant og/eller arbejder som professionel clairvoyant.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset/kurserne, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder
  • Din(e) uddannelse(r)

Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Har du spørgsmål til kurset i afdødekontakt og klarsynsdemonstration?

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…