Skip to content

Dine undervisere på skolerne

Tove Lucka

Tove Lucka ejer og driver Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing – og er hovedunderviser på skolen. 

Tove Lucka er en af Danmarks mest erfarne clairvoyante, healere samt undervisere i spirituelle emner og meditation med sine mere end 29 år i branchen og sine mere end 35 års undervisningserfaring. 

I 2009 åbnede hun Clairvoyancevejleder Skolen og udvidede skolen med Skolen for Proceshealing i 2019.

Udover at undervise på skolerne har Tove klienter og underviser i meditation og spirituelle emner.  Gennem årene har hun deltaget i flere TV-udsendelser og har haft en brevkasse i ugebladet Søndag i mere end 9 år.

Øvrige undervisere

Lene Hurup

Undervisningsassistent på  Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing. 

Lene Hurup arbejder som healer, clairvoyant, regressionsterapeut og håndlæser.

Både som underviser og behandler er Lene helt nede på jorden, og er
kendt for sin direkte, ærlige og åbne tilgang til sit arbejde. 

Lene Hurup søger hele tiden at udvikle sig gennem kurser, uddannelser og selvudvikling. 

Og udover hun arbejder som professionel rådgiver og behandler med kompetencerne fra sine uddannelser, tænker hun hele tiden sine uddannelser ind i sin hverdag, 

Gæsteundervisere

Rikke Godthjælp

Akupunktør og zoneterapi med speciale i bl.a. Øreakupunktur

Underviser på tillægsmodulet ”Akupunktur og farvebehandling”

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut i 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin.

Rikke er siden 2004 blevet undervist af Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget, Dr. Michel Marignan, som er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi. Derudover har Rikke fået undervisning af mange andre dygtige undervisere fra hele verden.

Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik og har akupunkturuddannelser i København og Århus.

Kit Benlolo

Clairvoyant og ejer og leder af Dyreclairvoyance Skolen

Underviser på tillægsmodulet ”Kommunikation med dyr”

Kit Benlolo har, siden hun var en lille pige, kunnet kommunikere med alle dyr, og hendes vision er at skabe samhørighed og forståelse mellem dyr og mennesker.

Derfor var det naturligt for hende at dygtiggøre sig i dyretelepati, da hun tog sin uddannelse til clairvoyant på Clairvoyancevejleder Skolen v. Tove Lucka, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2013 med speciale i Dyretelepati. 

I 2015 åbnede hun Dyreclairvoyance Skolen i Smørum, hvor hun siden har været hovedunderviser og ejer.

Kit har deltaget i flere TV-programmer:

  • ”Det Mystiske Danmark” TV2, hvor hun arbejdede med travhesten Chip.
  • ”Godmorgen Danmark” TV2, hvor hun arbejdede med Puk Elgård og hendes hund. 
  • Samt i deltaget i radioudsendelser på Radio 24/7 og The Voice

Lars Mygind

METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk traumeterapi.

Underviser på tillægsmodulet i “Metasundhed”

Lars afholder til dagligt kurser og uddannelser indenfor METAsundhed, tankefeltterapi, psykoterapi og EFT sammen med Hanne Heilesen. Ligesom han har klienter i individuelle sessioner i ovennævnte behandlingsmetoder i sin klinik i København. 

Lars ser sig selv som ekspert i traumer og udbrændthed/depression, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til bøgerne “Forstå kroppens intelligens”, ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden”. Og har desuden været vært på flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing om tankefeltterapi og METAsundhed.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han arbejder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.

Nichlas Farup

Coach, mentor, psykoterapeut og clairvoyant.

Underviser på tillægsmodulet i “Emotionernes magi”

Nichlas Farup har de sidste 20 år, gennem sit virke som coach, mentor, psykoterapeut og clairvoyant medie, arbejdet og beskæftiget sig med forandringsprocesser og har i den forbindelse undersøgt og arbejdet med den følelsesmæssige/emotionelle intelligens, EQ.

Nichlas har gennem årene hjulpet højtstående forretningspersoner, professionelle sportsudøvere, iværksættere, familier og mennesker, der ikke længere følte, at livet gav mening for dem.

I 2007 udviklede Emographics ud fra, hvordan man kan træne, opbygge og omprogrammere sine emotioner .

Nichlas har desuden optrådt i diverse ugeblade, TV- og radioprogrammer og er ekspert i Emotioner og de tilstande, som kommer ud af emotioner.

Thea Sartou

Kropsterapeut, healer, clairvoyant og mindfulness instruktør.

Underviser på tillægsmodulet: “Kropsterapi”

Thea Sartous speciale område er: Sammenhængen mellem krop, sind og ånd.

Thea har arbejdet med mennesker hele sit liv. I 2013 blev hun uddannet som både clairvoyant og psykomotorisk terapeut.

Efterfølgende har Thea taget en 3-årig healeruddannelse og samt forskellige andre uddannelser som supplerer hendes undervisning, herunder bl.a. en grunduddannelse i kognitiv terapi og en uddannelse som mindfulness instruktør.

Siden 2014 har Thea arbejdet som selvstændig kropsterapeut, clairvoyant, og healer. Derudover afholder hun forskellige spirituelle kurser. 

 

Majbritt Bergmann

Aromaterapeut, krystalterapeut, Reiki. Master og familiebehandler.

Underviser på tillægsmodulet: “Krystallernes vibrationer”

Majbritt Rosefine Carla Bergmann elsker at igangsætte processer og finder stor værdi i (sammen med krystallerne) at finde knivskarp tilpas udviklings-potentiale hos både hendes kursister og hendes klienter.

Hun har undervist i krystalhealing og -terapi i 8 år. Hun har Chakra Carla samt Sisterunika, hvor hun har skabt en 1årig uddannelse til Sten- og Krystalterapeut.

Majbritt er uddannet familie behandler, aromaterapeut, krystalterapeut og er Reiki Master, hvilket hun kombinerer med krystallerne.

Majbritt har desuden butik Rønde på Djursland og webshoppen www.sisterunika.dk

Kit Eskelund

Life coach, håndlæser og Certificeret Metakognitiv Terapeut.

Underviser på tillægsmodulet:
“Metakognitiv Terapi”

Kit Eskelund har mange års erfaring med at arbejde med mennesker. Først som folkeskolelærer siden som Life coach/Håndlæser og Certificeret Metakognitiv Terapeut.

Det har altid ligget Kit på sinde at hjælpe andre til at lære at stå ved sig selv og give troen på egne evner og ressourcer.

Gennem de sidste 10 år som selvstændig har Kit set en stigende tendens i klientarbejdet. Børn og voksne kæmper med stress, angst og depression, og til at afhjælpe dette er den Metakognitive tilgang fantastisk.

Kit har afholdt over 30 Metakognitive gruppeforløb parallelt med personlige udviklingsforløb

FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…