Dine undervisere på skolerne

Tove Lucka

Tove Lucka ejer og driver Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing – og er hovedunderviser på skolen. 

Tove Lucka er en af Danmarks mest erfarne clairvoyante, healere samt undervisere i spirituelle emner og meditation med sine mere end 27 år i branchen og sine 35 års undervisningserfaring. 

I 2009 åbnede hun Clairvoyancevejleder Skolen og udvidede skolen med Skolen for Proceshealing i 2019.

Udover at undervise på skolerne har Tove klienter og underviser i meditation og spirituelle emner.  Gennem årene har hun deltaget i flere TV-udsendelser og har en brevkasse i ugebladet Søndag.

Gæsteundervisere

Rikke Godthjælp

Akupunktør og zoneterapi med speciale i bl.a. Øreakupunktur

Underviser på tillægsmodulet ”Akupunktur og farvebehandling”

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut i 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin.

Rikke er siden 2004 blevet undervist af Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget, Dr. Michel Marignan, som er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi. Derudover har Rikke fået undervisning af mange andre dygtige undervisere fra hele verden.

Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik og har akupunkturuddannelser i København og Århus.

Kit Benlolo

Clairvoyant og ejer og leder af Dyreclairvoyance Skolen

Underviser på tillægsmodulet ”Kommunikation med dyr”

Kit Benlolo har, siden hun var en lille pige, kunnet kommunikere med alle dyr, og hendes vision er at skabe samhørighed og forståelse mellem dyr og mennesker.

Derfor var det naturligt for hende at dygtiggøre sig i dyretelepati, da hun tog sin uddannelse til clairvoyant på Clairvoyancevejleder Skolen v. Tove Lucka, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2013 med speciale i Dyretelepati. 

I 2015 åbnede hun Dyreclairvoyance Skolen i Smørum, hvor hun siden har været hovedunderviser og ejer.

Kit har deltaget i flere TV-programmer:

 • ”Det Mystiske Danmark” TV2, hvor hun arbejdede med travhesten Chip.
 • ”Godmorgen Danmark” TV2, hvor hun arbejdede med Puk Elgård og hendes hund. 
 • Samt i deltaget i radioudsendelser på Radio 24/7 og The Voice

Lars Mygind

METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk traumeterapi.

Underviser på tillægsmodulet i “Metasundhed”

Lars afholder til dagligt kurser og uddannelser indenfor METAsundhed, tankefeltterapi, psykoterapi og EFT sammen med Hanne Heilesen. Ligesom han har klienter i individuelle sessioner i ovennævnte behandlingsmetoder i sin klinik i København. 

Lars ser sig selv som ekspert i traumer og udbrændthed/depression, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til bøgerne “Forstå kroppens intelligens”, ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden”. Og har desuden været vært på flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing om tankefeltterapi og METAsundhed.

Lars elsker at udfordre og arbejde med sig selv, og han arbejder for at forandre verden og tror at det bedst sker indefra og ud.

Øvrige undervisere

Anni Yde

Healer, clairvoyant, psykoterapeut og uddannet i Metasundhed.

Anni Yde har gennem mange år studeret Martinus samt mediteret. Anni er i det hele taget en erfaren kvinde, som udover at have arbejdet med selvudvikling også er veluddannet indenfor terapi, coaching, healing og clairvoyance.

Af uddannelser kan nævnes:

 • Uddannet healer på Healerskolen v. Steen Kofoed
 • Uddannet clairvoyant på Clairvoyancevejleder Skolen v. Tove Lucka
 • Uddannet på Metasundhedsuddannelsen v. Heilesen&Mygind
 • Uddannet på Stresscoach-uddannelse v. Bjarne Toftegaard

Anni har begge ben på jorden og har en logisk tilgang til tingene.  Men hun kombinerer alting  med den åndelige verden og arbejder derudfra i sit virke som behandler og i livet i det hele taget.

Lene Hurup

Håndlæser, healer, clairvoyant og regressionsterapeut.

Lene Hurup søger hun hele tiden at udvikle sig. Hun tænker hele tiden sine uddannelser ind i sin hverdag, udover hun arbejder med dem som professionel rådgiver og behandler.

Af uddannelser kan nævnes:

 • Uddannet håndlæser hos den islandske håndlæser Sigridur i 2006
 • Uddannet Reiki-healer i 2002 hos Hanne Fritzbøger
 • Uddannet regressionsterapeut i 2008 hos Hanne Fritzbøger.
 • Uddannet clairvoyant vejleder med speciale i afdødekontakt på Clairvoyancevejleder Skolen v. Tove Lucka i 2016.
Både som underviser, behandler og privat person er Lene jordnær og har en direkte, ærlig og åben tilgang til sit arbejde. Hun benytter sig ofte af humor i sine sessioner, og er kendt for sin direkte facon.