Skip to content

Bliv professionel proceshealer

Uddan dig på en af Danmarks mest seriøse Healerskoler

proceshealer skolen

Næste Healer modul starter 6. august 2021​

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Lær at blive en ren og stærk kanal for healende energi

Formålet for Skolen for Proceshealing er at uddanne kompetente proceshealere, der bl.a. via uddannelsen har gennemgået en dyb personlig udvikling, således at de er i stand at skelne mellem egne problematikker og klientens. Og således at den studerende bliver så ren og stærk en kanal for den healende energi som muligt. For på den måde at være i stand til at hjælpe klienten på bedst mulige måde.
 
Skolen lægger vægt på, at proceshealeren målretter sin healing på klientens aktuelle udfordringer og supplerer med clairvoyant hjælp samt andre rådgivnings- og behandlingsformer, så klienten hjælpes på den mest optimale måde.

Et solidt teoretisk fundament

Det er i øvrigt vigtigt for Skolen for Proceshealing, at de færdigt uddannede healere fra skolen har en stor teoretisk viden om, hvad der ligger bag healing såsom viden om energier, den åndelige verden, menneskets opbygning mm. Samt at healeren er i stand til at kommunikere med klienterne samt rumme og respektere klienternes følelser, sind og i det hele taget den store mangfoldighed, der findes af os mennesker.

Spændende og givende uddannelse
Uddannelse er utrolig spændende, givende og hård på samme tid, man kommer vidt omkring og skal være klar til at modtage gaver fra den åndelige verden undervejs. Det dejlige er at Tove hele tiden er der til at støtte dig og samtidig udfordre dig på smukkeste vis så du vokser mest muligt.
Dorthe
Clairvoyant
0
Flest undervisningstimer

Skolen for Proceshealing er den skole med flest undervisningstimer (465 timer).

0
Min. 65 prøveklienter

Det er den skole med det største krav til prøveklienter derhjemme (min. 65 stk.).

0
Supervisionstimer

Du får 4 x gruppesupervision og 3 individuelle supervisionssessioner efter din uddannelse er afsluttet.
(i alt 15 timer).

0
Obligatorisk speciale

På modul 2 laver du et speciale, så du også bliver specialiseret i et andet område indenfor healing.

Jeg kan varmt anbefale Toves uddannelse
Det arbejde som nænsomt, men sikkert blev guidet af Tove har givet mig et nyt liv, hvor jeg til stadighed kan bruge de redskaber og meditationer, jeg fik på uddannelsen. Hvis du vil ændre dit liv, har interessen for det spirituelle, og er villig til selvudvikling på højt plan, så kan jeg varmt anbefale Toves clairvoyanceuddannelse.
Siff Vivi Due
Clairvoyant
Det er alle pengene værd - både i selvudvikling og redskaber
Jeg har virkelig fået noget for pengene, og de er alle pengene værd, både i selvudvikling og redskaber, da man får et hav af øvelser, og meditationer, og vigtigst for alt mig, var supervisionen. Det har rykker godt i min selvudvikling, hvilket gav mere plads til mine evner.
Jesper Nellemann
Clairvoyant

Skolen for Proceshealing

Vi stiller store krav både i forhold til din personlige udvikling og til dine healinger, da vi ønsker at uddanne Danmarks bedste healere.

Dette kendetegner Skolen for Proceshealing

Vi lægger vægt på, at healing skal bruges til at hjælpe andre med at skabe balance i deres energisystem og dermed balance i deres følelses- og tankestruktur samt i deres fysiske krop med ansvarlighed og kompetence, og det er derfor hele grundlaget for uddannelsen til proceshealer på Skolen for Proceshealing.

Undervejs i uddannelsen undervises der naturligvis i mange teknikker indenfor healing. Her kan nævnes: Lyshealing, Healing med håndspålæggelse, Mentalhealing, Healing med clairvoyance, mm. 
Se modulbeskrivelserne.

Derudover skal du vælge to tillægsmoduler, som er med i prisen, med andre rådgivnings- og behandlingsformer. Her kan du vælge imellem bl.a. Kropsterapi, Metasundhed, Akupunktur mm., så du får så stor en redskabspalettte som muligt til at hjælpe dine fremtidige klienter (læs mere om Tillægsmodulerne).

Disse tillægsmoduler varetages af erfarne og kompetente undervisere indenfor hvert deres fag.

Supervision er en hel naturlig del af uddannelsen – på alle områder, hele vejen igennem. Det vil sige, at du vil få supervision i din personlige udvikling, i din kommunikation med klienten, dit arbejde generelt med klienten, klinikopbygning mm.

Du står ikke alene efter endt uddannelse

Det første år efter eksamen er der inkluderet i kursusprisen 4 gruppe-supervisionsaftener, hvor I som hold kan hjælpe hinanden, og vi som undervisere kan rådgive og vejlede jer.

Derudover får du et klippekort på 3 individuelle supervisionstimer, som du kan bruge hos Tove – indenfor de første to år efter endt uddannelse.

Forudsætninger for at tage proceshealerlinjen:

For at blive optaget på Skolen for Proceshealing skal du enten have
 1. Gennemført basismodulet på Spirituelt Uddannelsescenter samt være godkendt til til Healer modulet af Tove Lucka.
 2. En uddannelse som clairvoyant eller anden behandler, hvor selvudvikling og teori om den åndelige verden har været en del af uddannelsens indhold.
  I dette tilfælde kan du ansøge om at komme direkte ind på proceshealer linjen uden at deltage i Basismodulet mod at deltage i 2 dages kursus med træning i healing.
  Ansøg om direkte optagelse her

På Proceshealer linjen er vægten lagt på intens træning af dine healende evner og flere discipliner og teknikker indenfor healing tilføjes. På dette modul arbejdes derudover med, at du finder din egen måde/metode at arbejde med din healing på, så du bruger dine evner i din ånd.

Derudover skal du vælge to tillægsmoduler, som er med i prisen for uddannelsen, indenfor andre rådgivnings- og behandlingsformer. Her kan du vælge imellem bl.a.

 • kropsterapi
 • akupunktur
 • metasundhed
 • mm.

…som alle vil blive forbundet med din healing.

Disse tillægsmoduler varetages af erfarne og kompetente undervisere indenfor hvert deres fag. Du kan læse mere om underviserne her.

Du kan til hver en tid (både under uddannelsen og efterfølgende) tilkøbe dig et eller flere tillægsmoduler, hvis du ønsker flere redskaber til din praksis som proceshealer.

Vi kommer tillige dybere ind i teorien, kommunikation og etikken.

Hjemme hos dig selv skal du have healingsforløb med journalføring med min. 50 behandlinger for at kunne gå til eksamen. Du vil efter hver session modtage en evaluering og skulle lave en selvevaluering.

Du vil ligeledes få individuel supervison af Tove Lucka på en healingssession to gange i løbet af uddannelsen.

Vi fortsætter naturligvis også med din selvudvikling og meditationstræning her på Proceshealer modulet. Og du vil under hele uddannelsen blive støttet og fulgt tæt af Tove Lucka.

Indhold på Proceshealeruddannelsen

proceshealer uddannelsen
Kreditering

Medlem og godkendt af Healer-Ringen

 • Healer-Ringens krav til healerskoler er 300 timer
 • Uddannelsen til Proceshealer indeholder: 380 timer + 50 klienttimer + tilbud om træning på skolen udenfor undervisningstiden.
 • Og du kan RAB godkendes med et kursus anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Ansøg om optagelse på uddannelsen

Forudsætninger for at blive optaget på Proceshealer uddannelsen

Hvis du opfylder dette og har lyst til at deltage på uddannelsen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her:

Tove-Lucka kigger på dig clairvoyant

EFTER DU HAR SENDT ANSØGNINGEN

Vil du blive indkaldt til en optagelsessamtale. 

Tove Lucka vil under samtalen kigge på dig clairvoyant for at se potentialet i dine evner, og om du er klar til at arbejde med evnerne. Derudover kan du høre om uddannelsen, hvad du kan forvente dig, og hvad der forventes af dig.

Samtalen varer ca. 30 minutter.

Samtalen er kun for dig, der har et ønske om at deltage på uddannelsen. Hvis du gerne vil have en personlig clairvoyance og et tjek af dine evner, er du velkommen til at bestille en tid hos mig – klik her.

Pris, praktik & varighed

Basismodulet

Kr. 24.500,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.

Betaling
Hvis hele modulet betales ved tilsagn om optagelse på uddannelsen
gives kr. 1.000,- i rabat. Der betales således kr. 23.500,-.

Ellers betales kr. 4.700,- ved tilsagn om optagelse på uddannelsen.
Og resten af beløbet betales enten på første uddannelsesdag eller som en aftalt afdragsordning fx kr. 3.300,- pr. måned i 6 måneder.

Proceshealer modulet

Kr. 34.500,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.
Prisen er inkl. 2 tillægsmoduler

Betaling
Hvis hele modulet betales ved tilsagn om optagelse på Proceshealer modulet gives kr. 1.000,- i rabat. Der betales således kr. 33.500,-.

Ellers betales kr. 3.500,- ved tilsagn om optagelse på Proceshealer modulet. Resten af beløbet betales enten på første uddannelsesdag eller som en aftalt afdragsordning fx kr. 2.500,- pr. måned i 12 måneder.

Underviser & Uddannelsessted

Underviser: Clairvoyant og healer gennem 29 år Tove Lucka
Sted: Center for Indre Respons, Købmagergade 55, 1150 København K

Varighed

Uddannelsen til proceshealer varer 1½ år – fordelt på to moduler.

 1. Basismodul: 155 timers undervisning på 6 måneder.

 2. Proceshealer modul: 230 timers undervisning på 12 måneder +
  50 timers klienttræning + 15 timers klienttræning til speciale + 12 timers gruppesupervision + 3 timers individuel supervision efter endt uddannelse

I alt 465 timer

Undervisningsmateriale

Alt udleveret materiale er inkluderet i prisen.

Alt kursusmateriale er underlagt Loven om ophavsret og må hverken kopieres eller anvendes uden skriftlig tilladelse fra Tove Lucka. 

Stemningen er altid kærlig, hjertelig og med accept og forståelse
Da jeg påbegyndte uddannelsen, tog en udvikling af min bevidsthed sin begyndelse. Jeg er i dag i stand til at forholde mig i stigende grad til de udfordringer og hændelser, livet giver mig, i forhold til mig selv. Det er så dejligt at komme på skolen. Stemningen er altid kærlig, hjertelig og med accept og forståelse for, at vi er lige uanset hvilke svære livstemaer, vi har med os.
Trine Helt Veje
Clairvoyant
Det er ikke en uddannelse, som du kommer sovende igennem
Du skal ville det! Det er ikke en uddannelse, som du kommer sovende igennem. Du skal øve dig rigtig meget. Der er udfordringer både på det personlige og faglige plan. Du skal tage stilling til etik og arbejdsmoral for faget. Indimellem er du også garanteret et kærligt spark bag i som hjælp til at komme videre. Til gengæld får du 100 % opbakning og hjælp fra Tove, hvis du har brug for det. Uanset om det er weekend eller aften.
Anette Raahauge
Clairvoyant

Bliv uddannet til professionel healer

- og bliv en del af et stærkt spirituelt fællesskab

Har du spørgsmål til uddannelsen eller er du i tvivl om det er noget for dig. Så skriv til mail@tovelucka.dk