Skip to content

Dine undervisere på skolerne

Tove Lucka

Tove Lucka ejer og driver Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing – og er hovedunderviser på skolen. 

Tove er en af de dygtigste clairvoyante og healere samt undervisere i Danmark (mere end 27 års erfaring som clairvoyant og healer, og over 35 år som underviser). 

Tove er tillige kendt fra TV, bl.a. ”Fornemmelse for mord” og har givet interviews til diverse ugeblade, aviser og radio.

Tove-Lucka
TV-udsendelser
0

Deltaget i tre sæsoner som clairvoyant i dokumentarserien ”Fornemmelser for mord”, der bl.a. er blevet sendt på Tv Danmark, Discovery Channel og Kanal 5.

5 bøger og 1 cd
0

Tove har skrevet 5 bøger indenfor healing, selvudvikling og spiritualitet. Derudover har hun lavet og indtalt CDen ”Ind til dig” – en meditations-cd, Fønix musik

Mere end 26 års erfaring
0

Tove har siden 1992 arbejdet med healing, clairvoyance og terapi. Derudover har hun undervist i meditation og indtalt personlige meditationer siden 1991.

Brevkasseredaktør
0

Tove har siden 2010 været og er tillige brevkasseredaktør på ugebladet Søndag og har rådgivet og undervist virksomheder og institutioner i bl.a. samarbejde.

Bøger, cd & englekort

Livets håndbog

Kanaliseret bog, Healerskolens forlag

Livets håndbog

En selvudviklingsbog, Aschehougs forlag

Livet i døden

(skrevet med Steen Kofoed), Aschehougs

Mellem døden og livet

(skrevet med Steen Kofoed), Documentas

Kvinden

En roman, udgivet på forlaget Auretica

divine-guidance-tove-lucka
Kanaliserede englekort

“Divine Guidance” kort, Lucka Publishing

meditations cd
CD-en ”Ind til dig”

En indtalt meditations-cd, Fønix musik

clairvoyance og healing

Toves baggrund og erfaring

Tove er uddannet healer på Healerskolen i 1992, og i 1993 gennemgik hun et længere kursusforløb i spirituel terapi hos Jacquline Longstaff. Tove har desuden i løbet af sine mange år i branchen haft flere mentorer og deltaget i forskellige kurser og workshops.

Igennem mere end 26 år har Tove Lucka kanaliseret bl.a. bøger, kort, clairvoyante teknikker og metoder, adskillige meget effektive healingsteknikker mm. Healingsteknikker der i dag undervises i på flere healerskoler i Danmark og ikke mindst bruges af mange healere i deres daglige arbejde med at hjælpe deres klienter.

Af de mange healingsteknikker, Tove har kanaliseret, kan fx nævnes Buddhi, Sindsro, Spydhealing, Rodhealing og Respond healing.

Tilgang til undervisningen

Det er vigtigt for Clairvoyancevejleder Skolen, at den åndelige verden og det, der der tilhører, holdes på jorden – hvor den er.

Derudover går seriøsitet og humor hånd i hånd i undervisningsformen – al undervisning er præget af en fin balance mellem lethed og dybde, mellem humor og alvor.

Masterclass clairvoyance videreuddannelse
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…