Skip to content

Kursus i husrensning og spøgelsesforløsning

For dig der er professionel clairvoyant.

Clairvoyance kursus

Hjælp åndelige væsener videre og skab ro i hjem

Det kan være udfordrende at opleve åndelig aktivitet i et hjem eller på en arbejdsplads. Derfor ønsker mange hjælp til at få “fjernet” åndelige væsener, der skaber uro og/eller dårlig energi.

Med spøgelsesforløsning som en del af en husrensning hjælpes afdøde sjæle videre på smukkeste måde, så de ikke længere “sidder fast” i det fysiske, men kan komme videre med deres liv på den anden side.

Sammen med den efterfølgende husrensning hjælpes de fysiske mennesker til igen at få ro i deres omgivelser, og energien løftes til lethed og til glæde for beboerne.

På dette kursus vil du lære teknikker til og forfine din evne til netop dette, samtidig med at du vil lære at beskytte dig, sætte grænser og blive bevidst om etikken i såvel spøgelsesforløsning som husrensning.

spirituelle kurser
Tove er en empatisk og favnende underviser. Jeg er ovenud lykkelig for uddannelsen.
Tove er en fantastisk underviser, der på empatisk og favnende vis, holder dig fast i din egen udvikling og fremgang i din uddannelse. Kære Tove, Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg valgte at tage Clairvoyancevejleder Uddannelsen, den har givet så meget mening for mig, både privat men bestemt også i mit virke.
Lene Hurup
Clairvoyant

Kursus i husrensning og spøgelsesforløsning​

Indhold:

På dette kursus vil du lære og/eller forfine en teknik til både spøgelsesforløsning og husrensning.  Du vil få teknikker til grænsesætning og beskyttelse samt få hjælp til at få større bevidsthed om din kontakt til og med åndelige væsener.

Spøgelsesforløsning

Du vil lære og/eller forfine en teknik til at skabe kontakt til afdøde sjæle, der ”sidder fast” i det fysiske og blive trænet i at tale med sjælen om fx sjælens liv på jorden, og hvorfor vedkommende stadig har sit fokus i det fysiske, så du nemmere kan hjælpe sjælen videre. Og ikke mindst vil du blive trænet i energimæssigt at hjælpe sjælen til at slippe det fysiske og til at komme videre i sit liv på den anden side.

Husrensning

Du vil lære og/eller forfine en teknik til at rense steder med åndelig aktivitet. Det sker gennem træning i at registrere åndelig aktivitet, i rensning af energien og at skabe ro og god energi på stedet. I træningen indgår naturligt videreformidling af det oplevede til beboerne samt hjælp til at bibeholde stedet fri for åndelig aktivitet.

Beskyttelse, kommunikation og etik

Du vil tillige få træning i, hvordan du beskytter dig og sætter grænser, når du har kontakt med åndelige væsener.

Derudover vil du blive undervist i, hvordan du bedst muligt videreformidler det, du oplever, ligesom vi også snakker etik i forhold til spøgelsesforløsning og husrensning, så du får større bevidsthed om din egen etik.

Næste holdstart: 2. december 2023

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Clairvoyancevejleder Uddannelsen hos Tove er vel tilrettelagt, med teori og praksis i omtrent lige dele. Grundig information/ refleksion, især omkring kommunikation og etik, hvilket er (for mig) helt centrale emner og af stor betydning. Tove formår at rumme ALLE, uanset hvad uddannelsen skal bruges til, alder, tilgang, formål osv , samt at “presse” så der sker en udvikling/ fremgang i os.  For mig har uddannelsen givet mig en masse både fagligt og personligt. Jeg arbejder deltid (selvvalgt) som Clairvoyant Vejleder i dag og er SÅ glad for, jeg tog uddannelsen. 
Rikke Hartmann
Clairvoyant
Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant
Tove er en super dygtig underviser, sjov, grundig og til tider skrap. Der stilles krav om, at man skal yde sit bedste, og det har jeg været rigtig glad for. Selvom det også til tider er hårdt, er det bestemt sliddet værd. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant og har i høj grad medvirket til, at jeg i dag har alle værktøjerne til at kunne leve af at arbejde som clairvoyant vejleder. Så tak for en fantastisk uddannelse, det er alle pengene værd.
Jasper-søgaard
Jasper Søgård
Clairvoyant

Se også:

Kursus i afdødekontakt og klarsynsdemonstration

Mange ønsker kontakt til deres kære afdøde, og det er også noget af det smukkeste, vi som clairvoyante kan formidle.

Men det kan være en udfordring for en clairvoyant at have en ren kontakt til de afdøde og ikke mindst at videreformidle såvel den afdødes kendetegn som vedkommendes budskab rent og klart til den efterladte.

På dette kursus vil du lære og/eller forfine en teknik til både individuelle sessioner og til klarsynsarrangementer, så du kan videreformidle kontakten rent, med de afdødes sprog og energi.

Og dermed give den kærligste og mest optimale kontakt for dine klienter og deres kære afdøde.

Pris, praktik & varighed

Varighed, dato og pris

Kursus i HUSRENSNING OG SPØGELSESFORLØSNING:

Dato:
Lørdag den 2. december 2023   kl. 10.00-17.00

Pris:
Kr. 1.500,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Kursus i AFDØDEKONTAKT OG KLARSYNSDEMONSTRATION:

Datoer:
Fredag den 6. oktober 2023 kl. 16.00-21.00
Fredag den 1. december 2023 kl. 16.00-21.00

Pris:
Kr. 2.750,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.

Tilmeld dig begge kurser og få rabat

Pris:
Kr. 3.950,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Du sparer kr. 300,- ved tilmelding til både Kursus i Husrensning og Spøgelsesforløsning og Afdødekontakt og Klarsynsdemonstration.
Normalpris: Kr. 4.250,-

Forudsætninger

Uddannet clairvoyant og/eller arbejder som professionel clairvoyant.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset/kurserne, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder
  • Din(e) uddannelse(r)

Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Har du spørgsmål til kurset i husrensning og spøgelsesforløsning

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…