Skip to content

Kursus i karmasitting

For dig der er professionel clairvoyant.

Clairvoyance kanin

Forløs gennem tidligere liv

Fortiden påvirker nutiden. Det gælder også i vores indre.

Derfor kan karmasitting hjælpe dine klienter til at få forløst dette livs udfordringer ved at få beskrevet årsagen og få for videreformidlet energien til disse i tidligere liv 

På dette kursus vil du lære en teknik til og forfine din evne til at se tilbage i tiden, tilbage i klientens tidligere liv og beskrive de situationer fra livene, som er relevante for klientens nuværende udfordringer.

Med denne teknik vil du tillige formidle energien fra situationerne og livene, så klienten kan mærke følelser mm. i sig under sessionen. På den måde, med både ord og energi fra tidligere liv og årsagerne til klientens udfordringer, hjælpes din klient til at forløse traumer og lignende på nemmest mulig måde.

Man føler sig klædt på til at arbejde seriøst med faget bagefter
Tak for et meget inspirerende og udviklende undervisningsforløb. Det var været en fantastisk oplevelse, men også hårdt arbejde. Uddannelsens balance mellem personlig udvikling, teori og praksis passede perfekt til mig.  Jeg synes, det er dejligt, den praktiske undervisning fylder så meget, at man efter endt forløb føler sig klædt på til at arbejde seriøst med faget. Det gik virkelig op for mig, hvor vigtig den personlige udvikling er for at kunne bruge sine evner på en sober og etisk korrekt måde. Selvom det kan være noget af en udfordring at få ryddet op i sig selv og rykket sig, er det klart det hele værd.
Didde Thorsted
Clairvoyant

Kursus i karmasitting

Indhold:

På dette kursus vil du lære en teknik til og forfine din evne til at se tilbage i tiden, tilbage i klientens tidligere liv og lære at videreformidle såvel beskrivelse i ord som videreformidling af energien fra livene til din klient. Dette suppleres med teori om karma og reinkarnation.

Karmasitting

Du vil lære og/eller forfine en teknik til at se tilbage i tiden, tilbage i tidligere liv. og til at konkretisere oplevelser og situationer fra livene, der har relevans for klientens nuværende liv og udfordringer.

Formidling af ord og energi

I formidlingen af beskrivelser af situationer og episoder i tidligere liv trænes kommunikation. Samt i ligeså høj grad videreformidlingen af det energetiske i oplevelserne og situationerne, så klienten kan mærke følelser mm. i sig under sessionen.

For igennem både at registrere beskrivelser og energi fra tidligere liv og årsagerne til klientens udfordringer, hjælpes din klient til at forløse traumer og lignende på nemmest mulig måde.

Teori

Du vil blive undervist i teori om reinkarnation og karma.

spirituelt-uddannelsescenter

Næste kursus start: 3. november 2023

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Glæd jer det er en fantastisk rejse
Gennem de halvandet år jeg har gået på skolen, har jeg fået teoretisk viden, afprøvet en masse teknikker og oparbejdet en god og solid erfaring gennem de mange prøveklienter, jeg har haft.  Jeg har arbejdet med mig selv og påbegyndt en rejse ind i mig selv, hvor jeg har fået svar på og fået løst gamle overbevisninger og følelser. Uanset om det har været op eller ned ad bakke, har Tove vejledt mig, støttet mig, skubbet mig kærligt, og dermed har JEG udviklet mig. En fantastisk rejse, der har givet selvindsigt, selvtillid, ro og styrke til også at fortsætte rejsen.
Jette Nyvang
Clairvoyant
Jeg er ydmyg og taknemlig over at være denne uddannelse rigere.
Da jeg endelig besluttede mig for at få en clairvoyant uddannelse, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være hos Tove Lucka. Dels fordi hendes uddannelse er så omfattende og dels fordi der er så meget fokus på selvudvikling. Jeg skal love for, at det har været en spændende, lærerig og intens rejse. Både på det faglige og indre plan. Jeg er ydmyg og taknemlig over at være denne uddannelse rigere og kan anbefale Tove Lucka og hendes skole på det varmeste.
Tine Romer Lynge
Clairvoyant

Se også:

Kursus i afdødekontakt og klarsynsdemonstration

Det kan være udfordrende at opleve åndelig aktivitet i et hjem eller på en arbejdsplads. Derfor ønsker mange hjælp til at få “fjernet” åndelige væsener, der skaber uro og/eller dårlig energi.

Med spøgelsesforløsning som en del af en husrensning hjælpes afdøde sjæle videre på smukkeste måde, så de ikke længere “sidder fast” i det fysiske, men kan komme videre med deres liv på den anden side.

Sammen med den efterfølgende husrensning hjælpes de fysiske mennesker til igen at få ro i deres omgivelser, og energien løftes til lethed og til glæde for beboerne.

På dette kursus vil du lære teknikker til netop dette, samtidig med at du vil lære at beskytte dig, sætte grænser og blive bevidst om etikken i såvel spøgelsesforløsning som husrensning.

Pris, praktik & varighed

Varighed, dato og pris

Kursus i KARMASITTING:

Dato:
Fredag den 3. november 2023   kl. 16.00-21.00

Pris:
Kr. 1.500,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Kursus i AFDØDEKONTAKT OG KLARSYNSDEMONSTRATION:

Datoer:
Fredag den 6. oktober 2023 kl. 16.00-21.00
Fredag den 1. december 2023 kl. 16.00-21.00

Pris:
Kr. 2.750,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.

Tilmeld dig begge kurser og få rabat

Pris:
Kr. 3.950,- inkl. undervisningsmateriale samt frugt, sødt, kaffe og te.

Du sparer kr. 300,- ved tilmelding til både Kursus i Husrensning og Spøgelsesforløsning og Afdødekontakt og Klarsynsdemonstration.
Normalpris: Kr. 4.250,-

Forudsætninger

Uddannet clairvoyant og/eller arbejder som professionel clairvoyant.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset/kurserne, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder
  • Din(e) uddannelse(r)

Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Har du spørgsmål til kurset i Karmasitting?

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…