Skip to content

Kursus i Kanalisering

For dig der er professionel clairvoyant eller healer.

Bliv en ren kanal for åndelig inspiration og tale

Dette kanaliseringskursus for professionelle og/eller uddannede clairvoyante og healere er intensiv træning af dine evner og åbning til højere vibrerende energier.

Du vil få kontakt med højt vibrerende åndelige væsener og guider og skærpe denne kontakt, så du kan kanalisere deres budskaber og energi rent, med deres sprog og energi. Og dermed blive endnu bedre til at hjælpe dine klienter på den kærligste og mest optimale måde.

Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende
Clairvoyancevejleder Uddannelsen hos Tove er vel tilrettelagt, med teori og praksis i omtrent lige dele. Grundig information/ refleksion, især omkring kommunikation og etik, hvilket er (for mig) helt centrale emner og af stor betydning. Tove formår at rumme ALLE, uanset hvad uddannelsen skal bruges til, alder, tilgang, formål osv , samt at “presse” så der sker en udvikling/ fremgang i os.  For mig har uddannelsen givet mig en masse både fagligt og personligt. Jeg arbejder deltid (selvvalgt) som Clairvoyant Vejleder i dag og er SÅ glad for, jeg tog uddannelsen. 
Rikke Hartmann
Clairvoyant

Kursus i kanalisering

Indhold:

Du vil 4 uger før forløbets start modtage en guidet meditation, kanaliseret og indtalt af Tove Lucka, med det formål at klargøre dig og din energi til kanaliseringstræningen.

Du vil lære nye og stærke metoder til at åbne for og skabe kontakt til den åndelige verdens hjælp fra de højest mulige energier. 

Du vil lære forskellige metoder og teknikker til at videreformidle dine kanaliseringer.

Du vil få arbejdet med din skelneevne i forhold til energierne og de væsener, du får kontakt med.

Du vil få redskaber og indviduel supervison til, hvordan du håndterer det at kanalisere, og hvordan du passer på dig selv.

Du vil få ny og uddybende teori om bl.a. den åndelig verden.

clairvoyance uddannelse

Næste kursus start: 19. januar 2024

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder
Tove udfordrer dig på smukkeste vis, så du vokser mest muligt
Uddannelse er utrolig spændende, givende og hård på samme tid, man kommer vidt omkring og skal være klar til at modtage gaver fra den åndelige verden undervejs. Det dejlige er at Tove hele tiden er der til at støtte dig og samtidig udfordre dig på smukkeste vis, så du vokser mest muligt. Jeg synes, der er en god blanding af teori, øvelser, selvindsigt og personlig samtale gennem uddannelsen. Derudover kommer man igennem, hvad der skal til for at starte en forretning, hvad god etik er og meget mere.
Dorthe Svane
Clairvoyant
Tove vil udfordre dig, men hun er der for dig, hvis det er nødvendigt
Tove vil udfordre dig/se dig, men bare rolig, selv om det kan/vil være hårdt at blive udfordret, så er hun der for dig, hvis det bliver nødvendigt. Jeg er sikker på, vi bliver en bedre Clairvoyant og menneske ved at kende os selv og hele tiden går efter det, der er rigtigt for os, og det er Tove garant for. SÅ Tove, tak for alt det du har været en del af i mit liv og tak for, at jeg nu kender mig selv endnu mere 🙂 En god beslutning jeg tog ved at starte på Clairvoyancevejlederskolen.
Majbritt Beuchert
Clairvoyant

Om kanalisering

Kanalisering er direkte tale fra alkærlige, åndelige væsener og guider.

Når du kanaliserer, er du højt oppe i energi, du har forbindelse til højt vibrerende, alkærlige væsener, der har et budskab og/eller inspiration til din klient, en gruppe (fra en mindre til hele verden), til dig.

Det betyder, at du kan videregive væsenernes direkte tale sammen med den energi, de repræsenterer. En energi der bringes til og mærkes af modtageren, da væsenet kommunikerer med modtagerens sjæl. Væsenets sprog genkendes af sjælen, da det er guidens og modtagerens indbyrdes sprog (ord, energi, følelser mm.), som modtageren kender i sit ubevidste. Energien videregives direkte og optages i modtagerens energisystem, og derfor kan budskabet føre til store erkendelser og forvandlinger for modtageren.

I en kanalisering er du som medie sat endnu mere til side end i en almindelig clairvoyance, så guiderne kommunikation ikke skal igennem dit filter og videreformidles med dine ord, men derimod videreformidles rent med deres sprog og energi.

Pris, praktik & varighed

Varighed

2 dage

Datoer

Fredag den 19. januar 2024 kl. 16.00-21.00
Lørdag den 20. januar 2024 kl. 10.00-17.00

Pris

Kr. 2.750,- inkl. frugt, sødt, kaffe og te.

Forudsætninger

Du er uddannet clairvoyant eller healer og/eller arbejder som professionel clairvoyant eller healer.

Og at du hver dag i 4 uger før forløbets start har mediteret den indtalte, guidede meditation, du modtager fra Tove Lucka den 21. december 2023, som klargøring til kanaliseringskurset.

Tilmelding

Send en mail til mail@tovelucka.dk med navn på kurset, du ønsker at deltage i, samt følgende info:

Din(e) uddannelse(r): 

  • Uddannelsessted
  • Uddannelsens længde
  • Afslutningsdato

Dig:

  • Navn
  • Mobilnummer
  • Alder


Hvis forudsætningerne for deltagelse er opfyldt, vil du indenfor 3 dage modtage en mail fra Tove Lucka med bekræftelse på din deltagelse samt betalingsoplysninger.

Du er endelig tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Har du spørgsmål til Advanced kanalisering?

Skriv eller ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål til Advanced kanaliseringsforløbet. Du kan kontakte mig på mail@tovelucka.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tove Lucka
FÅ en gratis meditation

og GRATIS adgang til

dit spirituelle bibliotek
+
  • Hjælp til at håndtere sensitivitet.
  • Opdag dine psykiske evner.
  • Hjælp til kontakt med dine engle.
  • Meditations- og healingsbillede.
  • Viden, inspiration og hjælp til et lettere liv og meget mere…